Nagy Gergő 2021-07-19
betoncsiszolás

Tartós és takarékos megoldás, amire jó ránézni.

A padló minden épület alapvető fontosságú része, ami mindennapi életünk során is lényeges szerepet játszik. Amennyiben nehezen takarítható, porlik, bizonyos elemei meglazulnak és mozogni kezdenek vagy repedezni kezd, a helyreállítása hatalmas munka lesz, és valószínűleg nagyon sokba fog kerülni.

Mindez elkerülhető azonban egy modern technológiára épülő, viszonylag új padlómegoldás használatával. Az aljzatbeton szinte mindenhol rendelkezésre áll már egyébként is, amiből betoncsiszolás segítségével dekoratív, rendkívül tartós padló varázsolható. A gyémántcsiszolás technológiája rendkívül sokat fejlődött az utóbbi években, így a közönséges betonból létrehozott padlók mára nem csupán strapabíróak, de minden igényt kielégítenek vizuális szempontból is. Lehetséges őket festeni és színezni is, emiatt lakóépületekbe is ideálisak, nem csupán ipari vagy kereskedelmi felhasználású épületekbe.

A betoncsiszolási és polírozási eljárások közül ki kell emelni a HTC Superfloor márkanevet, ami világszabadalommal védett.

Lényege, hogy a felső cementréteg eltávolításra kerül, így felszínre hozva az alsó, erősebb betont. Ehhez 4-7, egymást követő csiszolási lépésre van szükség, méghozzá az elôzetesen már tesztelt csiszolási metódusnak megfelelôen. A polírozás és csiszolás előhozza a beton rendkívül kemény struktúráját, a padlóra semmilyen egyéb anyag nem kerül.

A HTC Superfloor padló garantáltan ragyogó és tükörsima. Tartósabb és jobb minőségű padlót még elképzelni is nehéz lenne.
Amennyiben a HTC Superfloor felkeltette érdeklődését, és szeretne többet megtudni róla, keresse fel az Epo-trend Kft honlapján található szakmai blogunkat!