Nagy Gergő 2018-10-29

Thaiföld, az egykori Sziám óriási és sokszínű délkelet-ázsiai ország.

Szinte az egész Távol-Kelet megtalálható itt összesűrítve: Bangkok nyüzsgő metropoliszától a buja esőerdőkön keresztül a földi édenkertet megtestesítő pálmafás tengerpartokig. Az ország temérdek kulturális érdekességet kínál: hatalmas Buddha szobrok, gazdagon díszített templomok, változatos gasztronómia, hihetetlen hangulatú piacok, apró halászfalvak.

Ha Thaiföld nyaralásod célpontja, jól döntöttél; egy csodálatos, életre szóló élményben lesz részed.

A turisták egyik legkedveltebb úticélja Phuket, mely az ország legnagyobb szigete. Kisebb strandjain szinte a civilizációtól elzárva érezhetjük magunkat, míg a hotelek melletti partszakaszokon különféle sportolási, aktív pihenési lehetőségek adottak. A thaiföldi nyaralás minden, csak nem unalmas! Túrázás, búvárkodás, utazás elefántháton, pezsgő éjszakai élet, csónakázás, vásárlás, ízletes ételek és még sok-sok más lehetőség.

Az ott lakók vendégszeretete, állandó kedvessége és mosolygó arca téged is magával ragadnak. Foglald le csodálatos thaiföldi utazásod még ma!

Az Iniva.hu utazási portál összeszedte a legjobb, legmegbízhatóbb magyar, német és osztrák utazási irodák last minute thaiföldi nyaralás kínálatait. Az utazásokat könnyen összehasonlíthatod, hiszen egy helyen találod meg őket.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .