Nagy Gergő 2018-05-22

A kondenzációs kazánok a leghasznosabb fűtési megoldást nyújtják.

Több kivitelben is elérhetőek, például fűtő, kombi vagy beépített tárolós. Azért ez a legelterjedtebb és a legkedveltebb fajtája a kazánoknak, mert korszerű, költségtakarékos, kis helyet foglal és kinézet szempontjából a ház észrevétlen részévé válik. A kondenzációs kazánok hatásfoka igen magas, mert a füstgáz hőmérséklete nagyon alacsony, ezt azt jelenti, hogy a hő leadását a víz melegítésénél adja le, ezért a káros anyag kibocsátás a lehető legkisebb fokú.

A kondenzációs kazán egyik legjobb tulajdonsága, hogy az elhasznált levegőt nem a belső légtérből szívja el, hanem az erre kiépített könnyen kivitelezhető kéményrendszeren keresztül a külső levegőt használja a működéséhez.

Ezáltal nem csak hogy a leghatékonyabb, hanem egy jól szigetelt háznál vagy lakásnál olyan költségeket tudunk megtakarítani, amivel akár 4-5 fűtési szezon után megspórolhatjuk azt a kis többlet kiadást, amivel egy kondenzációs kazán beszerelése és üzembe helyezése kerül. A biztonság sem utolsó szempont. A szénmonoxid mérgezés, ezáltal teljesen kizárt. Nem kell félnünk egy esetleges mérgezéstől.

Oldalunkon közel 100 fajta gázkazán közül lehet választani, garantáltan a legjobb áron dolgozunk. Nekünk fontos a vásárlóink elégedettsége, hiszen az otthonok egyik legfontosabb részét vásárolják meg tőlünk, ezáltal garanciát vállalunk termékeinkre és szolgáltatásainkra. Hívjon vagy keresse fel üzletünket, de írhat is nekünk, mert oldalunkon minden elérhetőséget megtalál.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .