Nagy Gergő 2020-05-04

Filmet nézni jó, és a jó filmek méginkább felértékelődnek manapság, amikor jóval kevesebb a szórakozási lehetőség a koronavírus okozta korlátozások miatt.

Tévét egyre kevesebben néznek, különösen igaz ez a fiatalabb korosztályokra. Ez nem is csoda, hiszen senki sem szereti a gyakori, hosszú reklámblokkokat, ráadásul általában a legújabb filmek is csak jelentős késéssel jelennek meg a TV csatornákon. Ezzel szemben ha filmeket töltesz le, vagy nézel online, nincs semmilyen kötöttség, hiszen nézheted bármikor, bárhol, és akkor állítod meg, amikor akarod.

Az sfilm.hu filmes adatbázisa képben tart a legújabb mozikkal, sőt, a közeljövőben bemutatásra kerülő filmekkel is.

A különböző filmek adatlapjain nem csak azok tartalmát olvashatod el, illetve előzeteseit nézheted meg, hanem linkeket is találsz a film imdb oldalához, és amennyiben elérhető, Facebook és Instagramos oldalaihoz is. Emellett a láthatod a film olyan adatait, mint bevétel, költségvetés, értékelések vagy lejátszási hossz. Az olyan extrák sem ritkák, mint a filmhez tartozó háttérképek vagy poszterek.

A legtöbb filmet megnézheted online vagy le is töltheted partnereinknek köszönhetően, azonban ez nem az sfilm.hu szolgáltatása, így filmkéréseket nincs módunkban teljesíteni, továbbá a feltöltött  filmek minősége sem a mi felelősségünk.

Amennyiben szereted az akciófilmeket, Vin Diesel neve biztos, hogy ismerősen cseng számodra is. Bár az amerikai színész háborús drámákban (Ryan közlegény megmentése) vagy vígjátékokban (Gorillabácsi) is felbukkan, elsősorban akciósztárként tevékenykedik. Főleg a xXx filmekből és a Halálos iramban franchise-ból ismert sztár legújabb filmje a Bloodshot. A film egy 1992-ben megjelent képregény karakterén alapul. Ray Garrison egy titkos kormányzati szervezet orgyilkosaként dolgozik korán bekövetkező haláláig. Ekkor azonban a kormány tudósai nanorobotok segítségével felélesztik, és a természetesen titkos kísérlet következtében szuperképességekre is szert tesz hősünk. Ezekre a képességekre szüksége is lesz a következő küldetéséhez.

A Bloodshot teljes film természetesen megtalálható az sfilm.hu oldalon. Az oldal használatához nem szükséges regisztrálni, azonban számos funkció csak ezt követően elérhető, így mindenképpen érdemes.