Nagy Gergő 2018-07-25

A kiegyensúlyozott élethez és az egészséghez nélkülözhetetlen a rendszeres testmozgás.

A mozgáshoz pedig elengedhetetlen az ízületek, porcok és csontok egészsége. Az ízületekben a csontok végét porc borítja, amely kemény védőszövetként tompítja a rázkódást, és csökkenti a súrlódást.

Az ízületi tokot belülről bélelő szövet sejtjei termelik az ízületi folyadékot, amely kitölti a teret, és tovább csökkenti a csontok súrlódását. Az ízületek stabilitásához nélkülözhetetlenek az ízületi szalagok is, amelyek körülölelik őket.

Az életkor előrehaladtával, ritkább esetben fiatalabb korban extrém terhelés miatt is ezek a porcok elvékonyodnak vagy teljesen elkopnak, következtében pedig rendellenesség, ízületi gyulladás lép fel. Ezen problémák megelőzésére és enyhítésére szolgál a Walmark Proenzi termékcsaládja.

A Proenzi termékek alkotóelemei olyan anyagok, melyek az ízületi porcokban megtalálhatók, továbbá a porcképzésben segítenek.

A Proenzi 3 ExPur két összetevője, a glukózamin és a kondroitin hozzájárulnak az ízületek mozgathatóságához, a C-vitamin pedig a porcokban található kollagén képződéséhez járul hozzá. Továbbfejlesztett változata a Proenzi 3 Intensive, mely még komplexebb ízületi készítmény. Az étrendkiegészítők mellett krém is kapható, mely célzottan nyújt enyhülést. A Proenzi krém az ízületek masszírozására szolgál, fokozza a vérkeringést, csökkenti a fájdalmat és relaxáló hatással bír.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .