Nagy Gergő 2019-04-02

Nem jut az eszünkbe, hogy pontosan mikor kezdődik a meccs és melyik tv közvetíti? A musor.tv -n mindent megtud keresni, hogy mikor melyik csapat kivel játszik és mikor.

Élőben követhetjük a csapatok foci meccseit.

A műsort.tv weboldalon az összes tv műsort megtudjuk nézni, mikor melyik tv csatornán milyen filmek mennek ezen belül van a foci élőben menü, ami kifejezetten a foci rajongóknak kedvez.

Ha a foci meccsekre nem tudunk elmenni barátainkkal, de nem akarunk lemaradni a foci meccs élményéről, otthon kényelmesen egy jó pohár hűtött sör mellett megtudjuk keresni a musor.tv -n hol, melyik csatornán és mikor kezdődik az élő foci közvetítés.

Más már nem is kell csak szurkolni kedvenc csapatunknak. A foci meccs segít a férfiaknak a mindennapi munkával és a sok stresszel töltött fárasztó nap után kikapcsolni. Azok az emberek akik szeretik a focit és lelkes szurkolok, nagyon könnyen barátkoznak egymással, gyorsan megtalálják a közös hangot.

Egy–egy foci meccs erejéig közösen nézik a foci meccseket pubban vagy klubban, egymás lakásán.

Ilyenkor tv-n nézik az élő közvetítést. Musor.tv/foci_előben oldalon lehet rákeresni melyik csatornán milyen minőségben és hány órakor kezdik a közvetítést. Minden egyes foci néző szakember, ezért könnyen adnak véleményeket egymásnak, hogy kellet volna a játékosnak a meccsen játszani, mik voltak a hibáik. Hosszas beszélgetések és vitatkozások alakulhatnak ki.

Az élőközvetítés végén meghallgathatjuk a sajtótájékoztatót, ahol az edző és a csapatkapitány is elmondja a véleményét, tapasztalatait. Kíváncsian várjuk, hogy a játékos mit mond, milyen volt belülről a foci meccs. Egy élő foci meccs nézése tv-n ilyen élményeket ad.