Nagy Gergő 2021-03-01
Nottevit Happy Sleep

A különböző típusú alvászavaroknak, vagyis amikor valaki túl keveset tud aludni, rendkívül nehezen alszik el, vagy éjjelente többször felébred, számos oka lehet.

Alvászavart többek között okozhat a túl sok koffein fogyasztása, jelentkezhet bizonyos gyógyszerek mellékhatásaként (ilyenek például a teofillintartalmú szerek vagy a béta-blokkolók), de a kutatások szerint leggyakrabban valamilyen pszichofiziológiai ok áll a probléma mögött. Tehát egy háttérben lévő pszichés feszültség kísérőjelenségeként jelentkezik az alvászavar. Az alvászavart kiváltó nappali feszültséget a legtöbben még csak nem is érzékelik.

Ha rosszul alszol, az meggátolja szervezeted éjszakai regenerálódását, ráadásul a mindennapos fizikai és szellemi tevékenységek végzését is megnehezíti.

Kialvatlanul nehezen megy a koncentrálás, a tanulás, de még az autóvezetés is. Nagyon sokan szintetikus altatók használatába kezdenek, azonban ezek függőséget okozhatnak.

Ezzel szemben a Nottevit Happy Sleep kapszula használata közben természetes, növényi eredetű összetevőinek köszönhetően nem alakul ki addikció.

Segít az esti stressz oldásában és a nyugodt alvásban. Három, egymás hatását erősítő fő összetevőjének hála a jó hangulat és a lelki egyensúly fenntartásához is hozzájárul. Ezek az összetevők a golgotavirág, a komló toboz kivonat és a macskagyökér. Mindhárom régóta ismert, nyugtató, stresszoldó hatású gyógynövény.

A Nottevit Happy Sleep kapszula magnéziumot és B6-vitamint is tartalmaz, amik a fáradtságot csökkentik.