Nagy Gergő 2021-05-26
viztisztitó

A megfelelő hidratálás létfontosságú az emberi szervezet számára.

Ha túl keveset iszunk, az rossz hatással van az anyagcserére, az agyműködésre, a vérkeringésre és az emésztésre is, de köztudott, hogy a fejfájásnak is az egyik leggyakoribb oka a folyadékhiány.
Azonban nagyon sokan kifejezetten nem szeretik a csapvíz klóros ízét, ami nem is csoda. Emellett Magyarország területén a víz nem csak klóros, de kifejezetten keménynek is számít, ami egészségügyi szempontból sem a legelőnyösebb.

A kemény vízben megtalálható, nagy mennyiségű, szervetlen ásványi anyagokat az emberi szervezet nem képes jól lebontani és felhasználni, ami így felhalmozódhat a csontokban és a szervekben, különböző egészségügyi problémákat okozva. Ilyenek például a különböző csont- és érrendszeri betegségek vagy a vese megbetegedései. Sokan vannak, akik felforralják az ivásra szánt csapvizet, ami ugyan segít megszabadulni az esetleges baktériumoktól, azonban a kalcium- és magnéziumsókat, a klórt és a vízben lévő hormonkészítmények maradványait nem tünteti el.

A palackozott ásványvizek is népszerű alternatívát jelentenek, azonban ez egyrészt nem kifejezetten gazdaságos, másrészt nem környezetbarát megoldás a rengeteg műanyag miatt, ráadásul cipekedéssel, illetve az üres palackok folyamatos kerülgetésével is jár.

Az egészséges, finom és jó minőségű víz egy vízszűrő berendezés beszereltetésével biztosítható a legkényelmesebben. Az Agrovíz szakterülete a vízkezelés. Szakértő munkatársaink segítségére lesznek kiválasztani az Ön számára ideális vízszűrő berendezést, és a beszerelést is profin elvégzik.