Nagy Gergő 2021-11-19

A lakásfelújítás fárasztó, időigényes és olykor idegrendszert próbáló feladat. Időt, logisztikát és energiabefektetést igényel.

Egy vállalkozás beindítása, raktárhelység kialakítása ugyanilyen soklépéses feladat, mely tervezést kíván. Amennyiben bármelyik fenti tevékenységben részt vett már, és a saját kezébe véve az ügyet, személyesen állt neki a felújításnak, akkor már tudja, hogy minden építkezési, renoválási feladat közös kiindulópontja egy stabil padlózat kialakítása, mely biztos alapja lesz a további munkafolyamatoknak.

Egy új raktárhelység kialakítása épp olyan fontos, mivel így termékeit biztonságban tudhatja az időjárási viszontagságoktól épp úgy, mint a természet okozta egyéb károktól. A stabil padló létrehozása tehát esszenciális lépés a felújítás tekintetében. Egy megfelelően sima, egyenes felületet kialakítva nemcsak esztétikus, de időtálló konstrukciót is képez a továbbiakban és látványnak sem utolsó!

Általánosságban elmondható, hogy a padló kialakítása bármely környezetben (otthoni, vagy irodai) legtöbbször egy beton alapból indul ki, melyet utólag síkba csiszolnak kézzel, de inkább gépi segítséggel.

A betoncsiszolás, mint sajátos aljzat kialakítási eljárás nem új keletű fogalom az építőiparban. Ennek segítségével esztétikus, sima, és egyenletes padlót kapunk eredményül.

Az Epo-trend és a TM közös kooperációjából megszületett vállalat az itthoni építőipari szegmensben igyekszik egy gazdaságos termékpalettával előrukkolni, a padló-építés iparágban. A TM gépek forgalmazása egy olyan piaci rést hivatott betölteni, melyben az ügyfelek a felújítás vagy az építkezés minél korábbi fázisában képesek lesznek a megfelelő padló kialakítását végrehajtani.

Az Epo-trend TM fúzió egy mérföldkő a cég életében, mert ezeket a termékeket így saját márkanév alatt vagyunk képesek forgalmazni, s ezen gépek képviselik a vállakoz értékeit a továbbiakban.

Bolygóműves betoncsiszoló gépeink önszintező technológiával készültek, melynek köszönhetően egyedülálló munkavégzésre alkalmasak. Csiszológépünk forgási sebessége akár a 2500 ford./perc fordulatszámot is elérheti. Egyedi sebességváltójával vetélytársainál többször gyorsabbá teszi a munkavégzést, s nem utolsó sorban kellemes esztétikai megjelenése is vonzóvá teszi leendő ügyfeleink szemében. Gépeinkre jellemző továbbá a tartós és gazdaságos kialakítás, valamint a biztonságos használat.

Az alig 170 kg súlyú TM-Epo-Trend CHEETAH készülék sokoldalúsága miatt számos területen bevethető, legyen szó, akár otthoni felhasználásról épp úgy, mint egy ipari környezetben lévő sima aljzat kialakításánál egyaránt. ‘Gepárd’ fantázianevét a rendkívüli munkaszélessége miatt kapta, de többek között megállja a helyét az olyan felületek kialakításánál is, ahol nem követelmény a nagy síkpontos padlózat elkészítése.