Nagy Gergő 2019-04-12
budai eladó lakások

Amennyiben régóta tervezi, hogy Budapestre költözik, és most végre megvalósítaná vágyát, több fontos, eldöntésre váró kérdés is felmerül ezzel kapcsolatban.

Az első, hogy albérletbe költözne, vagy inkább saját otthont vásárolna lakáshitelből. Mindenképpen figyelembe kell venni, hogy az utóbbi években igazi lakásár robbanás ment végbe, különösen a fővárosban, ezzel tovább mélyítve a szakadékot a budapesti és a vidéki ingatlanárak között. Frekventáltabb helyeken az egy millió ft/négyzetméteres árak sem számítanak kiugróan magasnak. Ennek ellenére, vagy éppen ezért a lakáspiac folyamatosan pörög, a lakások nagyon gyorsan elkelnek, így szükséges a kínálat folyamatos nyomonkövetése.

Az Ingatlanrobot.hu weboldalon ezt bármikor megteheti. Nem csupán a budapesti hirdetésekre kereshet rá, de szűkítheti a keresést a Budai eladó lakások körére is, ha költözéskor inkább a budai oldalt preferálja. Természetesen az oldalon tovább szűkítheti a keresést kerületekre is. A budai eladó lakások között is található akár saját kertrésszel rendelkező, erkélyes és téglaházban lévő, ami ezek ellenére sem kerül csillagászati összegbe, csupán kevésbé frekventált az elhelyezkedése. A Budapest vonzáskörzetében lévő, kisebb települések felhozatalát is mindenképpen érdemes rendszeresen átböngésznie, ha méginkább barátságos ingatlanárakat keres.

Állítson be hirdetésfigyelőt, hogy semmi érdekesről ne maradjon le; az Ingatlanrobot segít megtalálnia új otthonát.