költöztetés Budapest

Nézzük bárhonnan is, egy költözés igen nagy dolog, ezért semmiképpen sem érdemes a megfelelő körültekintés nélkül rábízni bárki.

Csak gondolj bele, minden szeretett bútorod és holmid a költöztetők gondjaidra bízod, ezért érdemes jól megválasztani őket.
Mi a Bauer Tehernél garantáljuk, hogy minden ingóságod, – a törékeny apróságoktól a nehéz szekrényekig – tökéletes biztonságban érkezik meg új otthonodba, mi ugyanis mindenre úgy vigyázunk, mint ha az a sajátunk lenne, sőt, még jobban. Az olyan, rendkívül nehéz tárgyak sem okozhatnak számunkra gondot, mint például a páncélszekrények vagy zongorák.
A költöztetés valódi hivatásunk, amit nagyon komolyan is veszünk.

Számunkra elfogadhatatlan, hogy ne jelenjünk meg a megbeszélt időpontan, késsünk vagy lemondjuk a fuvart.

Ezen hozzáállásunknak, illetve minőségi szolgáltatásainknak köszönhető, hogy immár több, mint három évtizede a piacon vagyunk, ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.
Rendelkezünk a megfelelő létszámú, képzett személyzettel és több, különböző méretű teherautóval is, tehát bármilyen szituációt profi módon tudunk kezelni. Amikor felveszed velünk a kapcsolatot, fontos, hogy megfelelően tudjunk tájékozódni a költöztetés részleteiről, például, hogy mekkora lakásról vagy irodáról van szó, nagyságrendileg mennyi csomagra és bútorra számítsunk, van-e túlsúlyos tárgy, például szobor vagy széf, na és persze az útvonal és az időpont sem elhanyagolható részlet.

Bár mi mindig dolgozunk, és ha tudjuk, az azonnali megkereséseket is vállaljuk, azonban a legtöbben hónap végi vagy hétvégi időpontot választanak költözésre, ezért ajánljuk, hogy időben, legalább 5-7 nappal korábban vedd fel velünk a kapcsolatot.

A költöztetés természetesen jóval többről szól, mint bútorok és csomagok A pontból B-be történő fuvarozása. Éppen ezért mi teljes körű szolgáltatásra törekszünk, és vállaljuk holmid részleges vagy teljes becsomagolását is. Bútoraid is szakszerűen szétszereljük, hogy biztonságosan szállíthatók legyenek. Leszereljük a karnisokat, konyhabútorokat, elemeire szedjük a szekrényeket, vagy éppen a mosógép ki- és bekötését.
Ha minket választasz, a költöztetés bútorszereléssel sem megfizethetetlen luxus, hiszen a szerelést a költöztetés szokásos óradíjában végezzük, a csomagoláshoz hasonlóan.
Nálunk ráadásul sem rejtett költségekkel, sem hétvégi felárral vagy emelet díjjal nem kell számolnod, csupán korrekt árakkal és minőségi szolgáltatásokkal.