Nagy Gergő 2018-04-18
lőrik védőügyved

Ha jogi védelemre van szüksége, keresse a Lőrik Ügyvédi Irodát!

Bárki találhatja magát olyan helyzetben, amikor büntetőjogi ügyvéd segítségére van szüksége. Ha Önt büntetőeljárásban akár tanúként, akár gyanúsítottként ki akarják hallgatni, célszerű minél hamarabb védőügyvéd szakértelmét igénybe venni. Ez egy nagyon fontos lépés, hiszen már a nyomozati szakasz elejétől jó, ha szakember van Ön mellett.

A büntetőjog normáinak csak egy bizonyos része tekinthető egyszerűnek,

a jogszabályok értelmezése sokszor annyira bonyolult, hogy néhány kérdést még a bíróságok is vitatnak. Nem szabad tehát sajnálni a pénzt és az időt arra, hogy az Ön ellen folyó eljárásban büntetőjogi ügyvédet fogadjon. Ilyen esetben soha nem szabad egyedül, laikusként nekivágni a paragrafusoknak. Dr. Lőrik József és társa teljeskörű védelmet nyújt. Számukra nincs két ugyanolyan büntetőeljárás. Mindegyik ügy egyedi, minden ügyfél más, ugyanakkor egyaránt fontos.

A Lőrik Ügyvédi Iroda számára Ön nem csak egy ügyszám, hanem egy név.

Az első találkozás alkalmával egy egyórás személyre szabott tájékoztatás történik, mely után az ügyfél szabadon dönthet, hogy igénybe veszi-e a büntetőjogi ügyvédi szolgáltatást. Az ügyvéd kialakítja a védekezési stratégiát, hogy a lehető legkedvezőbb eredményt lehessen elérni. Ne bízza a szerencsére, bízza profira a védelmét!