Nagy Gergő 2018-04-17
kád duguláselhárítása

Lefolyók és szifonok karbantartása és duguláselhárítása

Duguláselhárítás korrekt áron éjjel-nappal!

A dugulást mosdó vagy zuhanyzó, kád esetében, haj és a testünkről lejött kosz, tusfürdők okozzák. Mosógép szennyvize is kádba vagy a csapon keresztül megy a csatornában, rásegíthet a dugulás mielőbbi kialakulására a szifonban. Próbálkozhatunk otthoni házi módszerekkel megoldani, vagy kihívjuk a duguláselhárító szakembert.

Pár házi módszert kipróbálhatunk, mielőtt telefonálnánk.

Egyik ilyen módszer fél pohár ételecethez tegyünk egy pohár sót és egy pohár szódabikarbónát keverjük, őket össze majd öntsük le a lefolyóba, 10 percig hagyjuk állni, majd 2 liter forrásban lévő vizet öntsünk a lefolyóba, ha evvel végeztünk, engedjük meg a meleg vizes csapot és engedjük, ha nem sikerült még mindig szétszedhetjük a szifont. A szifon szétszedésével és kitisztításával is elháríthatjuk a dugulást amennyiben ezzel sem sikerült elhárítani a dugulást hívjunk egy profi duguláselhárító szakembert.

Valószínűleg csempe és falbontás nélkül meg tudja oldani a gondot.

Ha van otthon duguláselhárító csőgörényünk tehetünk vele egy kísérletet, nagyon óvatosan odafigyelve végezzük a justify elhárítást nehogy a kádnak, zuhanytálcának vagy a mosdókagylónak baja legyen. Fürdőszobai összefolyónál megpróbálhatjuk a duguláselhárítást a csőgörénnyel is. Ha már mindenféle praktikát és tanácsot kipróbáltunk olyan szakembert hívjunk, akit bármikor hívhatunk éjjel nappal.

Minden levélre 2 órán belül válaszolunk! A visszahívás kérelem az ingyenes, kérjük, írjon egy levelet, amiben benne van a telefonszáma és mi visszahívjuk.

Éjjel és nappal is hívható telefonszámunk: 06 (20) 356 7030