Nagy Gergő 2020-06-22

A tükör egy nélkülözhetetlen mindennapi lakberendezési tárgyunk, ami ugyanakkor nem csak arra jó, hogy a reggeli készülődéskor nézegesd magad, hanem a lakás éke is lehet.

Emellett optikailag nagyítja a teret, ahova kerül, de fényvisszaverő képessége miatt világosítja is a helyiséget.
A tükröket elsősorban arra használjuk, hogy beállítsuk a hajunk, sminkeljünk, összeállítsuk az öltözékünket. Vannak célzottan kozmetikai tükrök, egész alakos tükrök, de kimondottan dekorációs célokat szolgáló tükrök is. Gondoljunk csak a kisebb, különálló darabokból álló mozaikokra, úgynevezett installációkra, melyek akár egy modern nappali falát is díszíthetik.

Ha a tökéletes tükör megtalálása a célod, a DODO HOME lakberendezési webáruházban érdemes körülnézned.

Tükör kínálatunkban a klasszikus és a modern is képviselteti magát. A tervezéskor nagy hangsúlyt kap a jó használhatóság, amit egyedi design megoldásokkal teszünk igazán különlegessé.
A DODO HOME-nál nincsen unalmas tükör, még a legletisztultabb darabokba is tettünk valamilyen csavart. A DODO kör alakú tükreihez például legtöbbször természetes anyagokból alkottunk egyedi keretet. Így találhatsz nálunk például uszadékfából, rézből, kavicsból készült kerettel ellátott tükröt is. Szögletes tükreinket jellemzően fával vagy fém kerettel kombináltuk. Minimalista, modern, vintage és glamour designt is kínálunk.

Ha inkább egy nagyobb, akár egészalakos tükör a célod, a rusztikus keretű álló tükrök egy romantikus stílusú hálószobába is passzolnak. Előszobába, folyosóra a falra szerelhető nagy tükröket javasoljuk.

Egy hasznos tipp: amikor tükröt választasz, mindig gondolj arra is, hogy ahova szánod, az a hely mennyire hajlamos porosodni, hiszen a tükör tisztíthatósága is kulcsfontosságú. Ha olyan helyre vásárolsz, ahol valószínűleg sokat kell majd takarítanod, válassz inkább az egyszerűbb keretű tükrök közül!
Természetes anyagok, modern vagy vintage stílus? A DODO tükrök sokfélék, egy azonban közös bennük: mindegyik darab különleges! Találd meg lakásod legújabb díszét a DODO HOME tükör kínálatában!