Nagy Gergő 2019-03-03

Gyakran érzi úgy, hogy hiába takarít alaposan újra és újra, otthona nem éri el a vágyott tisztaságot?

Könnyen lehet, hogy a hiba nem Önben, hanem eszközeiben van. A kézi súrolás például ősidők óta ismert, régi módszer, azonban hatékonysága igen alacsony: nem éri el a szövetek mélyén található szennyeződéseket, ráadásul a szövet felszínét is károsíthatja, kopottas külsőt kölcsönözve idő előtt.

A porszívózás talán eltünteti a port a felszínről, azonban a mélyebb tisztításra szintén nem alkalmas, ahogyan a poratkákat sem éri el. Fontos tudnivaló, hogy a porallergiáért nem a házipor, hanem a poratkák, illetve ezek kiszáradt, és a szőnyegek szálain megtapadó ürüléke a felelős. Egy ipari teljesítményű kárpit és szőnyegtisztítógép tökéletes megoldást jelenthet, azonban egy ilyen gépnek megkérik az árát, ami feleslegesen nagy kiadás lenne, mivel jellemzően sehol sem szokás napi rendszerességgel nagytakarítást rendezni.

A legjobb megoldás a takarítógép kölcsönzés Budapest teljes területén ingyenes ki- és házhozszállítással.

A géphez kárpit és szőnyegtisztítófej is jár, így elég egyetlen gépet használnia a kárpitozott bútorokon, szőnyegeken, ülőgarnitúrákon és ágymatracokon, de autója kárpitjait is tisztává varázsolhatja vele. A takarítógép meleg, tisztítószeres víz fecskendezésével tisztít, a száradás azonban csupán néhány órát vesz igénybe a szívófej nagy teljesítményének köszönhetően, így csupán kellemes illat marad használata után.

A gép a tisztítás mellett fertőtlenít is, így cicák, kutyák és kisgyerekek által is lakott otthonokban különösen ajánlott a használata.

A takarítógép kölcsönzés Budapest területén még sohasem volt ilyen egyszerű, most ráadásul kauciómentesen bérelhet. Hívjon minket még ma!