Nagy Gergő 2019-08-16

Amikor nyomtatójából kifogyóban van a gyári toner vagy a festékpatron, az Online Toner a legjobb hely, ahol azt pótolhatja.

Olyan márkák népszerű típusaiba kínálunk eredeti tonereket, mint a Canon, Dell, IBM, HP, Philips, Ricoh, Oki vagy Toshiba, többek között. Az eredeti, vagyis gyári patronok és tonerek egyenesen a gyártó üzeméből jönnek, minőségük természetesen kifogástalan. Sajnos azonban az áruk is igen magas, ezért is rendkívül népszerűek az utángyártott tonerek és patronok. Ezekről a termékekről tudni kell, hogy gyakorlatilag az eredeti darabok replikái, mivel más cégek gyáraiban készülnek, lemásolva az eredetit.

Manapság a minőségük már összehasonlítható a gyári tonerekkel és tintapatronokkal. Azonban ha a minőségük kiváló, és az áruk sokszor csak töredéke a gyári daraboknak, kell lennie valamilyen hátulütőnek is. Valójában tényleg van: a nyomtatók gyártói nyilvánvalóan azt szeretnék, ha az általuk gyártott, eredeti, drágább tonereket és tintapatronokat használná mindenki a nyomtatójában. Ezért az utángyártott termékekkel előfordulhat, hogy a nyomtató nem ismeri fel őket. Ez ellen tehetünk, ha a nyomtató illesztőprogramját nem frissítjük, de ahol létfontosságú, hogy semmiképpen ne legyenek fennakadások a nyomtatásban, például egy irodában, ott ajánlott a gyári tonerek használata.

Döntsön bárhogyan is, az Online Toner webshopjában megtalálja, amit keres.