Nagy Gergő 2019-03-16
állatos telefontok

Manapság a telefonok rendkívül hasonlítanak egymásra, így ha egyedi külsőt szeretnél mobilodnak kölcsönözni, mindenképp érdemes benézned a Trendify webáruházba!

Széles kínálatunkban számos minőségi és divatos színes vagy átlátszó telefontokot találsz. Telefonod nem csak személyre szabhatod, de védelméről is gondoskodhatsz: ha a telefonod nagyon sokat van a kezedben, és nem szeretnéd, hogy véletlenül kicsússzon belőle, válassz egy különösen biztos fogást garantáló tokot.

Kövesd a divatot  geometriai mintás, tükrös, flitteres, csillámos vagy épp állatos telefontokokkal!

Bár a férfiak jellemzően egyszerű átlátszó vagy egyszínű tokot választanak, az elegáns darabok kedvelői között kedveltek a bőr, műbőr vagy famintásdarabok is.A Trendify webshopban a legnépszerűbb telefonmárkák készülékeire találsz tokot, mint például a Huawei, iPhone, Samsung, LG és HTC. A műanyag tokok mellett textillel bevont, puha szilikonból vagy akár bambuszból készült darabokat is kínálunk.

A  gyümölcsös, virágos, márványmintás, hologramos, háromszöges és állatos telefontokok bizonyára találsz stílusodhoz illőt. Webáruházunkban a telefontokok mellett számos egyéb kiegészítőt is találsz mobilodhoz, mint például a kocsiban elengedhetetlen autós telefontartók. Legyen szó akár csíptetős vagy szellőzőrácsra szerelhető mágneses modellekről, telefonod az autódban is biztos helyen lesz, továbbá egyszerűen használhatod a GPS funkciókat.

Segítségünkkel telefonod akár ünnepi „ruhába” is öltöztetheted; a Halloweenes telefontokok különösen népszerűek. Válassz magadnak a Trendify telefonos kiegészítőiből, hogy stílusodat telefonod is tükrözze!