Nagy Gergő 2019-11-25
babajáték

A gyerekek életük első éveiben rendkívül fogékonyak a tanulásra és minden újra, ezért is kiemelten fontos, hogy fejlesszük többek között intellektusukat, beszédkészségüket vagy kreativitásukat, természetesen mindezt játék közben. Az ASTI baba játék webáruházban számtalan csodás játékot találhatsz, ami segítségével kisgyermeked remekül szórakozik.

Mindenképpen érdemes megemlíteni az ASTI baba játék webáruház kreatív és készségfejlesztő játékait.

Rendkívül lényeges, hogy a gyerekek megfelelően ingerdús környezetben nőjenek fel, mivel ez nagymértékben hozzájárul szellemi, fizikai,érzelmi és szociális fejlődésükhöz. Ezért webáruházunkban már egészen babakortól kínálunk kreativitást fejlesztő játékokat. A minőségi, bevizsgált játékok nem csak hangokkal szórakoztatják és lekötik a babákat, de különböző színekkel, formákkal, testrészekkel vagy anyagokkal is megismertetik őket. A kicsit nagyobb gyerekek számára készült játékok segítségével már az ABC-vel és a számokkal is barátkozhatnak, de kínálunk intelligens, kétnyelvű babafoglalkoztatót is, ami a nyelvtanulást könnyíti meg. Óvodáskorú csemetédnek többek között rajzszőnyegeket, társasjátékokat, kirakókat vagy mágneses táblás játékokat találhatsz ebben a kategóriában.

A klasszikus, fából készült játékokról sem érdemes megfeledkezni. Mivel szinte törhetetlenek, időtállók, természetes anyagból készülnek és biztonságosak, sohasem mennek ki a divatból, sőt, az utóbbi években ismét egyre népszerűbbek.

Lányos játékaink közül a játékbabák talán a legnépszerűbbek. Csodálatos ajándékok bármelyik kislány számára, bármilyen alkalomra. Természetesen kizárólag bevizsgált gyártóktól, sok kiegészítővel. A fésülhető, öltöztethető babák mellett a kislányok szívesen játszanak különböző szerepjátékokat. Az ASTI baba játék webáruház választékában találhatsz például konyha szettet a kis szakácsoknak, fodrász készletet, orvosi szettet vagy vonalkódolvasós pénztárgép felszerelést.

Amennyiben minőségi, biztonságos és szórakoztató játékokkal lepnéd meg utódaid, mindenképpen nézz be a ASTI baba játék webáruházba, ahol folyton változó akciókkal várunk!