Nagy Gergő 2021-12-23
windex folyadékhűtő

A paraméter-lista szinte kimeríthetetlen, ha egy irodaház vagy ipari létesítmény klímájának megtervezéséről van szó.

Milyen nagyságrendű a hasznos terület, melyet fűteni vagy hűteni szükséges? Egyáltalán: hűtő, vagy fűtő klímaberendezésekre lesz szükség, vagy csak az egyik fajtára? A végső elhelyezését a hőcserélő egységeknek hol fogják kialakítani? A tetőn, vagy valamelyik mellék-épületen? Mekkora a kívánt kapacitás, amivel dolgoznia kell a rendszernek. Temérdek kérdés, melyre a válaszokat csak egy megfelelő tervező gárda képes minden kétséget kizáróan megtervezni. Első lépésünk tehát a klíma megtervezésénél a megfelelő cég felkutatása, akinek a segítségével időre és pontos munkával, garanciával képes megtervezni a számunka szükséges rendszert elejétől a végéig.

Cégünk termékei, a Windex hőszivattyúk tökéletesen alkalmasak univerzális célú felhasználásra, legyen szó ipari célú, vagy kereskedelmi befektetésre tervezett klímarendszerek kivitelezésénél. Nézze meg weboldalunk kínálatát és válogasson a számos lehetőség közül, melyet cégünk tud ajánlani. Megrendelői igényeit szem előtt tartva alakítjuk ki közösen portfólióját, egy olyan mérnöki gárdával, akiknek – céges szinten – közel 20 éves szakmai múlttal büszkélkedhetnek. Cégünkről továbbá az is elmondható, hogy több, mint 40 éve a szektorban tevékenykedik. Termék portfóliónk lefedi a ma ismeretes összes felmerülő igényt, a központi légkondícionálásra vonatkozóan, legyen szó akár ipari vagy kereskedelmi, esetleg lakossági felhasználásról.

Egy megfelelően működő, nagykapacitású klímaberendezéshez – amely irodaházak vagy raktárépületek légterét hűti – kell a megfelelő hűtőközeg kapacitás.

Az Észak Olaszországi Udine tartományban gyártott Windex termékek a komfort fűtés igényeit kiszolgáló, valamint nagy teljesítményű folyadékhűtők. Hűtőink az erős mérnöki háttérnek köszönhetően teljesen egyedivé alakíthatóak, az aktuális projekthez illeszthetőek mind a vezérlést, és a belső szerkezetet is. A tervezés folyamatában segítséget nyújtunk a gépészeti elképzelésekhez illeszteni a műszaki paramétereket, együttműködve a projekt gépészeti tervezőjével.

Időt és fáradtságot spórol meg saját vállalkozásának, amennyiben ránk bízza a megfelelő eszközök kiválasztását, mivel így bizonyos lehet afelől, hogy a legjobb és leghatékonyabb berendezést fogjuk önnek kiválasztani a folyadékhűtők közül, ipari vagy speciális kímaberendezéséhez.

Cégünk egyik fő profilja a Windex folyadékhűtők termékpalettája mely 5kW-tól kezdve egészen az 1MW-os teljesítményű berendezésekig mindenféle kivitelben létezik. Amennyiben kifejezetten nagyteljesítményű klímához keresi a megfelelő folyadékhűtőt, úgy cégünknél jó helyen jár. Számos kivitelben, többféle karosszériával kaphatóak folyadékhűtőink. Létezik léghűtéses axiál ventillátoros, valamint centrifugál centillátoros kül- és beltéri egység is. Cégünknél biztosan megtalálja az Ön számára legkedvezőbb hűtőegységet.