Nagy Gergő 2019-02-27
csatos póthajak

A hajad valamiért évek alatt sem akarja elérni a kívánt hosszúságot, vagy csak nem elég dús, hogy elkészítsd az álomfrizurád?

Számodra a megoldás az Oxy csatos póthaj. Csupán pár percre van szükséged, és máris egy teljesen más külső néz vissza rád a tükörből. A minőségi polimer-bevonatú csatoknak köszönhetően a póthaj felcsatolása nem csupán gyors, de nagyon kényelmes is.

A csatos póthaj további előnye, hogy alatta az eredeti hajad szabadon nőhet, és nincs kitéve a ragasztó károsító hatásainak, továbbá nem rendelkezik a hajfelvarrás hátulütőivel sem.

A hangulatoddal, az alkalommal vagy akár az outfiteddel együtt váltogathatod a csatokat is – hosszú, egyenes, vagy épp  hullámos, látványos hajkorona –  csak te döntesz. Vékonyszálú, lelapuló hajadból úgy lehet akár öt perc alatt dús, lenyűgöző frizura, hogy egy pillanatig sem kell aggódnod az igazi hajad egészségéért.

A prémium csatos póthajak rendkívül könnyűek és igazán természetesnek tűnnek bármelyik szögből. Tökéletesen egybeolvad az eredeti hajaddal, teljesen úgy néz ki, mintha egyenesen a fejbőrödből nőne ki. Az Oxy csatos póthajak 100% kezeletlen, remek minőségű emberi hajból készülnek, különböző sűrűségben és hosszban.

A neked való színt is bizonyára megtalálod: választhatsz koromfekete, természetes fekete, kávébarna, csokoládébarna, gesztenye,  világos szőke, aranyszőke, eperszőke és hamvas szőke közül. Póthajaink egytől egyig kiváló minőséget képviselnek, a hajszálak nem hullanak és nem csomósodnak. Ragyogj új hajzuhatagoddal akár már holnaptól!