Nagy Gergő 2020-03-16
szandál

Színes, bohém mandalák, virágok, patchwork stílus. Neked melyik ruhamárka jut erről eszedbe? Ha a Desigualra gondoltál, gratulálunk!

Napjaink egyik legkülönlegesebb, legdinamikusabban fejlődő divatháza a Desigual, melynek világszerte többmillió rajongója van.Egy igazán karakteres és egyedi márka ruha-alkotásait azonnal fel lehet ismerni, ez így van a Desigual esetében is, hiszen jellegzetes motívumai vidámak és különlegesek.

A cég története Ibizán kezdődött még az 1980-as években. Alapítója a svájci Tomas Meyer, aki fiatalon a mediterrán Spanyolországba költözött, majd ruhákat kezdett árulni. Egyik alkalommal, amikor használt farmerek tucatjai maradtak a nyakán, úgy döntött, nem adja fel. A nadrágokat szétszabdalta, a darabokból pedig teljesen egyedi dzsekiket kezdett varrni. A recept bevált; a dzsekiknek hatalmas sikere lett, amin felbuzdulva Meyer céget alapított és hamarosan kiadta első kollekcióját. Érdekesség, hogy az ikonikus farmerdzseki később is visszatért, mégpedig a 2019-es farmer ruhadarabok között.

A patchwork jellegű megoldások a mai napig hozzátartoznak a Desigual ruháihoz és táskáihoz.

A bolondos színvilág és egyedi grafikai motívumok arra hivatottak, hogy feldobják és színesebbé tegyék a hétköznapokat. Ha valaki ezt túl soknak, netán harsánynak érzi, a márka a számára is kínál visszafogottabb, de ugyanolyan jellegzetes mintájú darabokat.

A márka büszkén vallja, hogy ruháival nem csupán a divatot akarja meghatározni, hanem érzéseket és élményeket is közvetít: szabadság, felszabadultság, pozitivitás, kreativitás, inspiráció.A különlegesség és az egyediség már nem csak nők számára garantált, hiszen a Desigual készít ruhákat férfiaknak és gyerekeknek egyaránt. A családod így akár összeillő ruhadarabokat is felvehet.

A weStyle.hu oldalon megtalálod a legújabb Desigual ruhákat és sok más prémium márka kollekcióit. Webáruházunkban rendszeresen tartunk leárazásokat, így akár 70% kedvezménnyel is hozzájuthatsz egy-egy márkás darabhoz. Rendelj akár ingyen szállítással!