Nagy Gergő 2019-10-30

Amikor már megtaláltad a lelki társadat, és életed szerelmével töltenéd minden egyes napodat, elérkezett az ideje, hogy feltedd a nagy kérdést.

Ez egy szó szerint életre szóló pillanat, és ha már régóta azon fáradozol, hogy az eljegyésed napja egyben életed egyik legcsodálatosabb napja is legyen, akkor azt mindenképpen méltó módon meg is kell örökíteni. Ezek az emlékek pedig nem mások, mint gyönyörű fotók, amik segítségével bármikor újraélhetitek ezeket a pillanatokat, és nem mellesleg barátaitoknak, családtagjaitoknak is akármikor megmutathatjátok. Amennyiben ezeknek a fontos fényképeknek a minőségét nem bíznád a véletlenre, keress egy profi fotóst! Homor Bernadette engagement photographer Budapest egy igazán remek választás a képek elkészítésére.

Különleges, személyre szabott csomagot választhatsz magadnak, például ha úgy akarod, nem csak fotók, de akár rövid videók is megörökítik az eljegyzést, így egyetlen pillanat sem vész a múlt ködébe.

Homor Bernadette engagement photographer Budapest kérésedre valódi romantikus filmbe illő kellékeket is bevet, mint például virágszirmok, egyedi tábla, pezsgő vagy gyertyák.

Ezen felül a legvadabb és legkülönlegesebb meglepetés-eljegyzés megszervezéséhez sem kell máshoz fordulnod. Ahhoz, hogy a fotók tökéletesek legyenek, elengedhetetlen egy lenyűgöző helyszín is. Budapesten és környékén számos helyszín található, ami csodálatos háttérként szolgálhat eljegyzési fotóitokhoz, többek között olyan gazdag történelmű és csodálatos helyek, mint a Budai Vár, a Lánchíd, a Halászbástya, a Szabadság híd, a Várkert Bazár, a Szent István Bazilika, Szentendre vagy a Margit híd. A fotók igényességét növeli, hogy Homor Bernadette engagement photographer Budapest nem alkalmaz túlzó, feltűnő effekteket, csupán minimális szerkesztéssel javít a képeken.

Eljegyzés mellett természetesen számos alkalom adódik egy fotózásra; Homor Bernadette sok felkérést kap portrék készítésére is. Ezek tökéletesen alkalmasak közösségi médiás használatra, portfóliónak modellek számára, illetve személyes weboldalak bemutatkozási menüpontjába is.