Nagy Gergő 2020-03-18
Szidéna jósnő

Fontos döntések meghozatala előtt, nehéz élethelyzetben vagy a helyes út megtalálásában sokan fordulnak spirituális tanácsadókhoz.

A jósok képesek segítséget nyújtani, válaszokat adni, feltérképezni és megmutatni a vendég előtt álló lehetőségeket.

Amikor jóst keresünk, körültekintőnek kell lenni, hiszen sajnos sok a kuruzsló a szakmában, ugyanakkor szerencsére jócskán akad valós spirituális erővel felvértezett jós. Szidéna jósnő anyai ágról örökölte a spirituális energiát, melyet már fiatalkorában kamatoztatott. Immár 40 éve alkalmazza a Lenormand kártyát, hogy vendégeinek válaszokat adjon. Ami egykor még hobbi volt, az évtizedek alatt hivatássá és küldetéssé vált a számára.

Egy valódi jós soha nem azt mondja, amit a vendége hallani akar.

Csak az Univerzumtól kapott igaz üzeneteket közvetítheti. Kizárólag azt mondhatja, amiben teljesen biztos, hiszen egy téves állítással emberek életét teheti tönkre. Amit az Univerzum éppen nem árul el, azt nem szabad firtatnia. Ilyenkor a vendéget is türelemre kell inteni, mert vannak dolgok, amik váratlanul kell érjék az embert. Ezek olyan íratlan szabályok, melyeket egy igazi jós betart és sohasem szeg meg.

Szidéna kártyavető jós, a Lenormand kártyát használja. A kártya több min 300 éves múltra tekint vissza. 36 lapos, szimbólumvilága a cigánykártyához hasonló. Minden egyes kártyalapnak van egy általános jelentése, ám attól függően, hogy milyen lapok kerülnek mellé, illetve kinek vetik, a jelentésük rendkívül szerteágazó lehet. A jós spirituális ereje itt mutatkozik meg, ő az, aki értelmezi ezeket az egyéni üzeneteket. A kártya mindent elárul: párkapcsolat, család, egészség, munkahely… mit hoz a jövő? Milyen utat válasszon? Hogyan érheti el a boldogságot? Hogyan változtathat a jelenlegi helyzetén? Ezekre a kérdésekre is választ kaphat az Univerzumtól, Szidéna jós közvetítésével.

A spirituális tanácsadás minimum 1 órát vesz igénybe, csak személyesen történhet. Szidéna jósnő előzetes telefonos egyeztetés után Budapesten fogad bárkit, aki segítségért fordul hozzá.