Nagy Gergő 2020-12-24
klímaszerelés keszthely

Sokak kedvenc évszaka a napfényes nyár, azonban egyre gyakrabban van elviselhetetlen hőség, méghozzá nem csak a szabadban, hanem a lakásban is.

A házak többsége rendkívüli mértékben képes felmelegedni, különösen a tetőtér szobáira igaz ez. Jelentős enyhülést az éjszaka sem hoz, így nehéz aludni, a kialvatlanság pedig teljesítménycsökkenéssel, a koncentráció zavarával és általános rossz hangulattal jár. Amikor egy ventilátor nem elég, ideje beszerezni egy modern légkondicionálót.

Ha te is döntésre jutottál, fordulj az Ódor Klímához!

Tevékenységi körünkbe tartozik a klímaszerelés Keszthely, illetve Hévíz 30 kilométeres körzetében. Vállalkozásunkat két évtizeddel ezelőtt indítottuk, ezen idő alatt elképesztő mennyiségű tapasztalatot sikerült összeszednünk ezen a területen, azonban meg kell említenünk, hogy már az induláskor sem számítottunk tapasztalatlan kezdőknek a klímaszerelés területén. Lehet szó családi házról, lakásról, vagy akár óriási ipari épületről, mi jól tudjuk, hogyan legyen a hűtés, fűtés vagy szellőztetés hatékony, de energiatakarékos.

Jól tudjuk, hogy az Internet és a multik tele vannak „jóáras” ajánlatokkal, azonban ez igen kockázatos lehet, különösen, amikor a garanciát szeretnéd érvényesíteni. De ettől függetlenül is elmondható, hogy légkondicionáló vásárlása helyszíni klíma felmérés és profi segítség nélkül kifejezetten rossz ötlet.

Inkább írjon nekünk, vagy hívjon fel, és segítünk!

Felkeresünk és elvégezzük a helyszíni felmérést, továbbá segítő kezet nyújtunk a számodra ideális típus kiválasztásában. Árainkról is elmondható, hogy kedvezőek, ráadásul a felmérés és a tanácsadás nálunk ingyenes, és természetesen nem kötelez semmire.

Munkánkkal biztosan elégedett leszel, ezt nem csupán szaktudásunk és tapasztalatunk szavatolja, de minden termékünkhöz magyar beszállítói garancia jár. Mindenképpen meg kell említenünk, hogy szerelés után nem hagyunk magunk után csatateret; felfordulás helyett minden esetben rendet hagyunk magunk után.