Nagy Gergő 2020-01-17

Busszal, villamossal, vonattal vagy más tömegközlekedési eszközzel is el lehet jutni a mindennapokban munkába, azonban vannak élethelyzetek, amikor a tömegközlekedés egyszerűen alkalmatlan, például nehéz elképzelni például egy családi kempingezést vagy nyaralást vonattal, ráadásul ha többen utaztok, mindenkinek kell jegy, tehát még költséges is.

Tehát egy autó időről időre óriási segítség, azonban fenntartása igen költséges, és nem feltétlenül éri meg, ha nincs napi használatban.

Ebben az esetben remek ötlet a bérlés. Az ACE Rent egy megbízható, olcsó autókölcsönző Budapesten. Két évtized alatt összegyűjtött tapasztalatainknak köszönhetően az autókölcsönzés minden csínját-bínját ismerjük már. Gépparkunk kifogástalan műszaki állapotú, igényesen karbantartott és takarított járművekből áll. Autóink számos kategóriát lefednek, így minden igényt kielégítenek. Kisautóink például gazdaságosak, könnyen vezethetőek és a parkolás sem okoz gondot velük, emiatt rövidebb utakra vagy városi használatra tökéletesek. Emellett nem miniautókról van szó, tehát elég tágasak és kényelmesek hosszabb utakra is.

Középkategóriás autóink már az egész család számára kényelmesek.

Amennyiben sok csomaggal utaznál, a családdal nyaralnál vagy túráznál, költözöl vagy kisebb bútort szállítanál, gyakran hiába van saját autód, egy kombi aranyat érhet. A hatalmas csomagtér mellette szól, ellene viszont nagyon nehéz gyakorlati szempontokat felhozni. Sem menetstabilitása, sem fogyasztása nem rosszabb más karosszéria kialakítású társainál.

Az ACE Rent egy olyan olcsó autókölcsönző Budapesten, ami egyterűeket és szedánokat is kínál. Utóbbi nem csak nagy csomagtartóval rendelkezik, de talán a szedánok a legelegánsabb autók, így ideálisak üzletemberek számára, vagy bárkinek, akinek különösen fontos a megjelenés. Természetesen családi kirándulásokra is tökéletesen alkalmasak kényelmüknek és nagy csomagterüknek köszönhetően.

Azok sem csalódnak ACE Rent autókölcsönzőben, akik nehezen mondanak le az automata váltó kényelméről; több típust is választhatsz ilyen váltóval.

Kiváló ár/érték arányunkkal nehéz versenyezni, továbbá, ha nem csak 1-2 napra, hanem hosszabb időre kölcsönzöl tőlünk, áraink még barátságosabbak.