szállítás, költöztetés

Bízd ránk a csomagolást is!

Egy költözés nagyon sok gonddal és tennivalóval járhat, elég csak egyebek mellett a csomagolásra gondolni, azonban ha hozzánk fordulsz, mi ezt a terhet is levesszük a vállaidról.

Amikor költözés előtt állsz, és látod lakásodban a rengeteg holmit, amit össze kell csomagolnod, könnyen érezheted magad elveszettnek. Azonban egy pillanatig sem kell attól félned, hogy magadra maradsz minden feladattal, ugyanis a Bauer Teher szolgáltatásai között van a költöztetés csomagolással is.

A Bauer Teher szakértelmében maradéktalanul megbízhatsz, ugyanis már harminc éve a pályán vagyunk, és büszkén mondhatjuk, hogy cégünk a Siemens hivatalos bútorszállítója.
Na de vissza a csomagoláshoz! Ha költözni szeretnél, lakásod vagy irodád gondosan becsomagoljuk részben vagy teljes egészében. Professzionális költöztető cégként lehetőleg teljes körű szolgáltatás nyújtására törekszünk minden esetben. Ez azt jelenti, hogy munkatársaink elvégeznek minden feladatot, ami a költözéshez kapcsolódik, vagyis még bútoraid szerelik és csomagolnak, te akár egy fotelben is üldögélhetsz kávézgatva.

Abban az esetben sem kell vesződnöd a dobozok, ragasztó és fóliák beszerzésével, ha te magad kívánsz csomagolni, ugyanis minden csomagolóanyagot kiszállítunk neked, akár két héttel a költözés előtt, hogy mindenre legyen elég időd. Ráadásul a kiszállítás egyetlen forintodbe sem kerül!

Természetesen profi cégként rugalmasnak is kell lennünk, így kérhetsz például részleges csomagolást is, amikor a csomagolás egyik részét te végzed, a másik részét pedig mi, a te irányításoddal.
Válaszd bármelyik szolgáltatásunkat is, biztos lehetsz benne, hogy költözéskor bútoraid mellett minden holmidra úgy fogunk vigyázni, mintha a sajátunk lenne.
Attól sem kell tartanod egyetlen percig sem, hogy horribilis árakon dolgozunk. Sikerünk egyik titka, hogy igazán korrekt és barátságos árakon nyújtunk kifogástalan, minőségi szolgáltatásokat. Ráadásul tőlünk nem csupán egy számot kapsz árajánlat gyanánt, hanem tételes elszámolást, amit visszakövethetsz. Nálunk nincs semmilyen rejtett költség, hétvégi felár vagy apróbetűs rész. Árajánlatot szóban és írásban is adhatunk.

Bár igyekszünk az azonnali kéréseket is teljesíteni, amennyiben az módunkban áll, mindenki számára előnyösebb 5-7 nappal előre leadni a rendelést. Az időbeli tájékoztatás segít előre meghatározni, hogy pontosan mekkora rakodói létszámra és milyen teherautóra lesz szükség. Ez igen fontos lépés, ugyanis a munka elhúzódhat, ha kapacitásunk nem elég nagy, ugyanakkor ha az túl nagy, az órabér lesz a kelleténél magasabb.

Válassz minket, és nem kell aggódnod szeretett dolgaid épségéért költözéskor, ugyanis teljes körű garanciát vállalunk munkánkra.