Nagy Gergő 2018-12-18
takarítás

Ha építkezésen, felújításon vagy egyszerű festésen van túl, a munkálatok utáni takarítás nem kis feladat.

A rengeteg por, a festékpöttyök, ragasztónyomok eltávolítása olykor hosszadalmasabb és macerásabb, mint maga a felújítás. Teljes eltűntetésükhöz gyakran speciális szer és eszköz kell, ráadásul nagy odafigyelést igényel, hogy ne karcoljuk meg a tisztítandó felületet.

Ne fáradozzon, inkább bízza az építkezés utáni takarítást szakemberekre!

A Takarító Kommandó a lehető legalaposabban kitakarítja a lakást vagy házat. Bármilyen felületről eltávolítjuk a festékfoltokat és más makacs nyomokat, amik szimpla súrolással sokszor lehetetlenek. Óvatosan bánunk az üvegfelületekkel, parkettával, tükrökkel és más kényes felületekkel, melyek különleges bánásmódot igényelnek. Ezekről karcmentesen csak speciális eszközökkel lehet eltüntetni a szennyeződéseket.

Tudjuk, hogy egy felújítás, építkezés után a (vissza)pakolás már önmagában stresszes és megterhelő, ezért mi előkészítjük Önnek a lakást, hogy minden tökéletesen tiszta legyen. Profi takarítóink leveszik a válláról az építkezés utáni takarítás terhét. Egy jó tanáccsal azonban ellátjuk: rendelje meg időben a takarítást!

Ne közvetlenül a munka befejeztével kezdjen keresgélni, hiszen nem biztos, hogy a cég aznapra rendelkezik szabad kapacitással. Érdeklődjön a Takarító Kommandónál!