Nagy Gergő 2018-10-25

A VPS nagy teljesítményű szerveren működő önálló szerverek rendszere, melyek teljesítményben, memóriában és tárhelyben is ugyanazt biztosítják, mint a fizikailag különálló szerverek.

Gyakorlatilag nem különböznek, azonban mivel szoftveralapúak, sokkal könnyebben létrehozhatók és konfigurálhatók.

A legtöbb vállalkozás nem tudja kihasználni még egy kisebb szerver kapacitását sem, míg annak teljes költségét viselnie kell. A VPS (Virtual Private Server) a saját fizikai szerver vásárlásának és üzemeltetésének legjobb alternatívája.

A Rackforesttől kedvező áron bérelhet SSD VPS szervert, sőt, 5 napig ingyen tesztelheti.

A virtuális szerver bérlés további előnye, hogy az üzemeltetés, karbantartás sem az Ön feladata. A VPS-én saját operációs rendszert futtathat, tetszőleges szoftvereket telepíthet, melyeknek frissítése szintén az Ön hatásköre marad. Biztonsági mentésről mi gondoskodunk, heti egy alkalommal.

A VPS bérleti díja tervezhető, fix és átlátható.

A választott konfigurációt bármikor rugalmasan módosíthatja. A VPS csomagokhoz pluszban rendelhető extra tárhely, memória, adatforgalom és processzor mag. A Rackforest lehetőséget biztosít ügyfeleinek az ügyfélportálon keresztül arra, hogy maguk tudják konfigurálni gépeiket. PayPal-t használva azonnal hozzájuthat virtuális szerveréhez.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .