Nagy Gergő 2019-04-17
lakástakarítás

Ma az egészségünk mellett az idő a legdrágább kincsünk. Éppen ezért, hacsak nem vagyunk szenvedélyes takarításmániások, nehezünkre esik a rendszeres lakástakarítás.

Otthonunk tisztán tartása rengeteg időt és energiát igényel, még akkor is fárasztó, ha van társaságunk vagy épp a kedvenc zenénket hallgatjuk közben.

Ha nincs ideje vagy türelme a munkához, bízza profi cégre a lakástakarítást!

A Korrekt Takarítás csapata rendszeres és alkalmi takarítást is vállal budapesti családi házakban, lakásokban, apartmanokban, de munkahelyeken is. Engedje meg magának azt a kis luxust, hogy végre nem Önnek kell végigsúrolni az egész házat! Amíg kollégáink dolgoznak, Ön nyugodtan kikapcsolódhat, foglalkozhat a családjával, hobbijával vagy pihenhet egy kellemes helyen.

Mi a nagytakarítást komolyan vesszük, munkánkra garanciát vállalunk. Teljes portalanítást végzünk a szekrények tetején is, alattuk is felmosunk.Amit tudunk, elmozdítunk és mögötte/alatta is kitakarítunk. A fürdőt és a mellékhelyiséget alaposan fertőtlenítjük, vízkőtelenítjük. Átfogó porszívózást is végzünk saját, ipari erősségű készülékünkkel. Ezek tartoznak alap lakástakarítás szolgáltatásainkba, de kérhet extrákat is, melyeket szintén korrekt módon teljesítünk. Ilyen az ablakpucolás, függönymosás, szőnyeg- és kárpittisztítás profi géppel, padlósúrolás, fugatisztítás. A nagy belmagasság sem probléma számunkra, ezesetben megfelelő létrát viszünk magunkkal, a pókhálók nem ússzák meg a legelérhetetlenebb sarokban sem.

Maximális tisztaság és jó illat – ez várja Önt otthonában, ha a K-Takarítást választja. Kérjen egyedi árajánlatot még ma!