Nagy Gergő 2020-02-28
emelőkosár

Amennyiben az elvégzendő feladat magasan van, és egy létra egyszerűen már nem elegendő, kosaras emelőre van szükség a biztonságos munkavégzéshez.

Ez lehet magas fák ágainak vagy lombjának visszavágása, ablakok külső tisztítása, videoklip vagy film forgatása, műemlékvédelem vagy dekorálás. Természetesen olyan építőipari munkák során is felbecsülhetetlen segítséget nyújthat, mint a közvilágítás karbantartása vagy kiépítése, magasfeszültségű vezetékek szerelése, magasabb épületek festése vagy szigetelése, csarnokok szerkezetszerelése, bádogos munkák vagy épp épületgépészeti munkák, de a sor hosszan folytatható. Egy kosaras emelő viszont amennyire hasznos, annyira drága is, vételára milliókban mérhető. A legtöbb esetben a kölcsönzése sokkal jobban megéri, mint a megvásárlása, amennyiben a gép nincs napi használatban.

Kosaras emelő Keszthely környékén kizárólag a Klíma Duó Bt. gépkölcsönzőjétől lehetséges, sőt, egész Zala megyében mi vagyunk az egyetlenek, mióta a ZÉGÉP megszüntette hasonló szolgáltatását.

Kosaras emelőnk egy Oil & Steel Octopussy 1412Twin típusú gép, ami hibrid meghajtással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy robbanómotorjának köszönhetően képes viszonylag gyors haladásra, azonban képes működni hálózati feszültségről (230V AC) is egy hosszabbítón keresztül, így beltéri használatkor nem bocsát ki kipufogógázokat. Beltéri használatra gumilánctalpas kialakításának köszönhetően is különösen alkalmas, mivel fajlagos talajterhelése meglehetősen alacsony, így nem sérti fel a burkolatokat, sőt, még a füvesített részekben sem tesz kárt. Önsúlya is csak 20-30 %-a a hasonló munkamagasságú karos emelőknek, mivel négy darab kitalpalás biztosítja a kellő stabilitást, és nem ellensúlyok. A kosaras emelő 14 méteres magasságig használható, míg oldalirányban 6.5 méterig tud kinyúlni.

Tőlünk a kosaras emelő Keszthely környékén személyzettel is kölcsönözhető. Gépünk nehezen hozzáférhető helyeken és egyenetlen terepen is bevethető, és jól kormányozható.  Fontos kiemelni, hogy bérlési szándékát minél előbb jelezze számunkra, mivel a kölcsönzést minden esetben az igények beérkezésének sorrendjében teljesítjük.