Nagy Gergő 2023-01-05
autóvillamosság

Sokan a téli hónapokban elővigyázatosság miatt magukkal hordanak jégoldót és jégkaparót, hogy könnyedén megtisztítsák az autót a hótól. De bizony nem csak télen kell, hogy legyen az autónkban pár alap dolog, hanem bizony minden évszakban. Hiszen a pótkereket sem csak akkor tesszük be az autóba, amikor hosszabb útra indulunk. És ha nem igazán tudjuk, hogy honnak is szerezhetnénk be minden kiegészítőt és felszerelést az autóba, akkor ebben az internet nagy segítségünkre lehet.

Így például az autós kiegészítők szavakkal mindent megtalálhatunk, amire szükségünk van a biztonságos közlekedéshez. És persze a pótkeréken kívül az izzókészlet is ugyan olyan fontos, mert biztosan senki sem szeretne ezek hiánya miatt bírságot fizetni. És az is jó lehet, ha különböző műszerfalápoló vagy szélvédő törlő kendő is van nálunk, hogy ne csak kívül, hanem belül is szép állapotú maradjon az autónk. Ezért ha elvisszük lemosni az autónkat, akkor ne csak kívül, hanem belül is tisztítsuk meg.

A minőségi szervíz minőségi autót eredményez!

Amikor megveszünk egy autót, az első és legfontosabb dolog, hogy maximálisan megbízható legyen maga a jármű, hiszen nincs is annál rosszabb, mint mikor folyamatosan megáll az autónk, vagy éppen rendszeresen szervízelnünk kell. Természetesen az olyan alkatrészek, mint a klímakompresszor vagy klímahűtő, esetekben cserére szorulhatnak, hiszen nem csak egy hagyományos „kopó” alkatrészről van szó, hanem egy olyan fontos dologról, ami nélkül, vagy éppen meghibásodása esetén az autó klímája egyáltalán nem tud üzemelni.

Ami viszont mindenképp fontos, hogyha magát az alkatrészt meg is vesszük, a beszerelést semmiképpen se mi végezzük el, ha nem rendelkezünk semmi féle tapasztalattal, hiszen igen komoly problémákat okozhatunk saját magunknak is. Viszont ha folyamatosan egy minőségi szervízbe járunk, biztosak lehetünk abban, hogy a kiadott munka maradéktalanul és teljes mértékben profi szinten el lesz végezve. Mivel pedig a beszerelt alkatrészekre némi garanciát is kapunk, így nem kell aggódnunk a rövid időn belül történő ismételt meghibásodás miatt.

Az Ódor Klíma jármű szervízében szakembereink által segítünk karban tartani autóját.

Szolgáltatásaink a következők: autóklíma töltés, szivárgásvizsgálat, ózonos tisztítás, klímakompresszor csere, klímahűtő csere, autóvillamosság.

Autóvillamossági diagnosztika és javítás. Amiben segíthetünk: Vonóhorog dugalj bekötése és javítása, Központi zárak, riasztók telepítése, cseréje, javítása, Ablakemelők, elektromos ablakemelők cseréje, javítása, Szélvédő törlő és mosó berendezések cseréje, javítása, Jelző és világító berendezések cseréje, javítása, Hifik, hangszórók, rádiók cseréje, javítása, Fűtésboxok cseréje, javítása stb.

Keress minket bizalommal! Időpont foglalása szükséges!