Nagy Gergő 2021-05-05
fix rácsok

A Pető Védelem Kft. jelenlegi formájában immár közel húsz éve létezik, azonban még ennél is régebben vagyunk a szakmában.

Ezen idő alatt a lakatosipari termékek gyártásában, szerelésében és forgalmazásában hatalmas mennyiségű tapasztalatot szereztünk. Ilyen lakatosipari termékek például az úszókapuk, kemencék, ipari kapuk vagy védelmi rácsok.

A fix rács a leghatékonyabb védelmi rácsok közé tartozik. 12×12-es négyzetacélból vagy 8mm-es köracélból készülnek, ezért rendkívül masszívak, és már puszta megjelenésükkel eltántorítják a legtöbb tolvajt. A fix rácsokat a kívánt színre festjük, miután lealapozzuk és zártszelvény keretbe hegesztjük. Ennek köszönhetően nem fognak idejekorán rozsdásodni, illetve nem ütnek el az épület stílusától se.

A fix rácsok ideálisak bankok, raktárak, üzletek vagy áruházak kirakataira szerelve, de családi otthonok ajtóinak, ablakainak, erkélyeinek és teraszainak külső védelmére is remekül alkalmasak.

A biztonsági rácsok önmagukban is hatékonyak, de a legjobb eredmény akkor érhető el, ha riasztóval vagy térfigyelő rendszerrel kombináljuk őket. Fix rácsok mellett kínálunk még többek között ollós rácsokat, detektív rácsokat és sávredőnyöket is.
Válassza bármelyik biztonsági rácsunkat is, a kifogástalan minőségben biztos lehet, ezt hosszútávú garanciával is szavatoljuk. A felmérést ingyen végezzük, ami során közösen kiválasztjuk az Ön számára ideális védelmi eszközt. Magánszemélyek mellett viszonteladóként és szerelőként is bátran fordulhat hozzánk.