Nagy Gergő 2019-12-28

A lakatosipari termékek gyártásával, szerelésével és forgalmazásával foglalkozó Pető Védelem Kft 2002 májusa óta létezik mai formájában, de már közel két évtizeddel korábban megkezdtük tevékenységünket, így mára óriási mennyiségű tapasztalatra tettünk szert.

Bátran forduljon hozzánk, amennyiben ipari kapura, úszókapura, kemencére vagy sávredőnyre van szüksége.

Ha olyan eszközt keresne, ami otthona, üzlete vagy más létesítménye biztonságát növelné mechanikai úton, az ollós rácsok ideálisak lehetnek Ön számára. Az ollós rácsok népszerű, elterjedt mozgatható biztonsági rácsok, ráadásul kategóriájukban a legrégebbiek közé tartoznak. Jelentős előnye, hogy nem szükséges mozgatásához motor, mivel mozgatása kézi erővel is egyszerű. Nincs szüksége sok helyre, sőt, ott is beszerelhető, ahol nincs elég hely például egy feltekeredő vagy fellapozódó rácsnak.

A tok 30 x 30x 2 mm zártszelvényből, míg maga a rács masszív 20×4 mm laposvasból készül, így igazán megbízhatóan védelmezi családi házának ajtaját, ablakait vagy épp erkélyét. Az ollós rácsok remekül használhatóak még műemlék jellegű épületek külső és belső védelmére, üzletek, irodák üvegfalainak vagy ajtóinak védelmére. Akár még a hálószoba elé is szerelhető, így egy esetleges betörés esetén az pánikszobaként működhet, ahonnan van idő segítséget hívni.

Ollós rácsokat az ablakok belső oldalára is szerelünk, ebben az esetben csupán négy centiméternyi helyet foglal a függöny mögött, ráadásul nappal félre is tolható, így a kilátást sem zavarja.

Az ollós rácsok gyakran már puszta megjelenésükkel elbizonytalanítják a betörni szándékozókat. Megrendelői igény szerint kifordíthatóak, illetve választható, hogy egy vagy két irányba legyenek összetolhatóak. Az ollós rácsokat alapozás után a kívánt színre festjük, továbbá akár galvanikus horganyzással tesszük méginkább ellenállóvá az időjárás viszontagságaival szemben.

Mint minden termékünkre, az ollós rácsok minőségére is garanciát vállalunk. Kérjen tőlünk még ma ajánlatot, a felmérést ingyenesen végezzük!