Nagy Gergő 2020-05-12
babóca labda

Amikor itt a jó idő és a napsütés, melyik gyerek ne szeretne az udvaron vagy a kertben játszani, ha a legszebb és legvagányabb játékok várják? Ezeket a játékokat online, gyorsan és könnyedén beszerezheti a Játéktengertől, a megbízható játék webáruháztól. Számunkra rendkívül fontos, hogy kizárólag bevizsgált, biztonságos játékokat forgalmazunk, ezért vásároljon bármit is tőlünk, biztos lehet benne, hogy egyik termékünk sem jelent veszélyt a gyerekekre. Mindazonáltal a kültéri játékoknak egyéb szempontoknak is meg kell felelniük.

Az ideális kültéri játékok nem csupán biztonságosak, például nem állnak ki belőlük éles vagy hegyes dolgok, amik könnyedén sérülést okozhatnak, de tartósak is, és sem a tűző, nyári nap, sem a téli fagyok nem teszik tönkre.

Rendkívül előnyös, ha a kültéri játékok strapabíróak és ütésállóak is.  Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy kevés elemből álljanak, így otthoni összeszerelésük nem okoz gondot. A fémet tartalmazó kültéri játékokkal is érdemes vigyázni, ugyanis a nyári napon ezek képesek lehetnek veszélyesen felforrósodni. Nem kell aggódnia azonban, a Játéktenger kültéri játékainak többsége ugyanis erős, de biztonságos műanyagból készült.

Áruházunkban természetesen megtalálhatja az olyan klasszikus kültéri játékokat is, mint a különböző mintájú és méretű labdák.

A buborékfújók és az olyan eszközök sem maradhatnak ki, mint a játék seprűk, kis ásók, kis gereblyék vagy locsolókannák.

A Játéktenger járművek széles választékát is kínálja. Futóbiciklik mellett számos vezethető kisautó várja  gazdáját, amik közt vannak pedálosak, tolhatók, illetve lábbal hajthatók is. Bármelyik gyerek megtalálhatja kedvencét a versenyautók, sportkocsik, rendőrautók és traktorok között. Ezek a kisautók nem csupán szórakoztatóak, hanem nagy mértékben megkönnyítik a babakocsikról való leszoktatást is.

A jobbnál jobb játékokhoz a folyamatosan változó akciók miatt gyakran még olcsóbban juthat hozzá, így igazán megéri gyakran benézni. Amennyiben 15000 Forint felett vásárol, a házhozszállítás ingyenes, azonban a kiszállítás díja egyébként is igazán barátságos.