Nagy Gergő 2020-04-10
antennák

Megbízható és modern biztonságtechnikai megoldásokat kínál a Bar-Graph Kft.

Több mint 10 éves tapasztalat, rengeteg nemzetközi és hazai projekt áll már mögöttünk. Ügyfeleink számára professzionális áruvédelmi technológiákat, műszaki távsegítséget, gyors szervizt és szakoktatást kínálunk.

Más-más jellegű üzletekbe, intézményekbe más-más biztonságtechnikai megoldásokra van szükség, de az is szempont, hogy mekkora üzletről van szó, milyen árukról, mennyire frekventált a környék, van-e biztonsági őr… A Bar-Graph minden ügyfél számára egyedi eszközöket biztosít.

Hiper- és szupermarketek részére pénztári és/vagy kijárati áruvédelmet javaslunk.

Az elektronikus áruvédelmi rendszerek alapvetően többféle elven működnek, az egyedi szempontok döntik el, melyik a legoptimálisabb eszköz az adott helyre. Választhatók akusztomagnetikus (AM), elektromágneses (EM) és rádiófrekvenciás (RF) rendszerek. A nagy mennyiségű áru és azok sokfélesége miatt más biztonságtechnikai rendszert is célszerű párhuzamosan alkalmazni, például videokamerás megfigyelést.

Ruházati és illatszer üzletekbe célszerű akusztomagnetikus vagy rádiófrekvenciás rendszert telepíteni. Az illatszer és a ruházat tipikusan olyan termékcsoportok, amelyeknél magas a lopások aránya. Az értékes parfümök, kozmetikumok, ruhadarabok és kiegészítők könnyedén a táskába csempészhetők vagy elrejthetők a ruházat alatt. Ezért fontos az etikettek jó megválasztása és minden árucikk címkézése – ez nagyban növeli a lopásgátlók hatékonyságát.

Speciális kategóriát képeznek a könyvtárak és könyvesboltok az áruvédelem terén.

Itt ugyanis különösen vékony címkét kell a könyvekre helyezni, melyeket könyvtárak esetében deaktiválni és reaktiválni is tudni kell. Napjainkban ezen a területen az elektromágneses rendszerek a legelterjedtebbek.

Szintén egyedi megoldásokra van szükség szállodák, wellness hotelek esetén, ahol a vendégek olykor megkísérlik eltulajdonítani a köntösöket, törölközőket. Itt is az elektromágneses eszközöket javasoljuk, melyek kompatibilisek a csaknem hajszál vékonyságú címkékkel.

Keresse a Bar-Graph Kft-t biztonságtechnika és áruvédelem kapcsán! Célunk minden esetben a korrekt és sikeres együttműködés.