Nagy Gergő 2019-12-24

Nagyot fordult a világ az elmúlt években, ugyanis másodkézből öltözködni manapság már nemhogy nem szégyellnivaló vagy ciki, hanem egyenesen divatosnak számít.

Olcsó alternatíva a jó minőségű, divatos ruhák beszerzésére, ami ráadásul zöld megoldásnak is számít. Több használt ruha kevesebb legyártott új ruhát jelent, amit aztán masszívan környezetszennyező teherszállítókon hajóztatnak körbe a világon, emellett a szimplán kidobott ruhák döntő többsége füstös szemétégetőkben végzi.

Amennyiben a terveid között szerepel egy secondhand üzletnyitása, vagy már rendelkezel eggyel, de bővítenéd árukészleted, a ráckeresztúri Bemo-Textil használtruha nagyker mellett nem érdemes elmenned. A Bemo-Textil leginkább Svájcból, Németországból, Ausztriából és Hollandiából származó árut forgalmaz. Ez nem kizárólag ruhákat jelent, hanem táskákat, cipőket, bizsukat, és lakástextilt is.

A Bemo-Textil használtruha Fejér megye nagyker immár több, mint 5 éve kereskedik használt ruhákkal és szortírozza is őket. Utóbbi kisebb létszámmal, családias légkörben történik, így a minőség ellenőrzése és a kategorizálás is magasabb színvonalon történhet.

Árukészletünket négy kategóriába soroljuk. A 3. osztályba került ruhák nagyobb hibákkal rendelkeznek, és inkább csak exportra szánjuk őket. A 2. osztály már hordható, de használtabb ruhákat foglalja magába. 1. osztályba soroljuk a divatos, jó minőségű ruhaneműt, amik csupán apró hibákkal rendelkeznek. A krém az új vagy alig használt, de mindenképpen divatos, minőségi árut jelenti.

Ha fontos neked, hogy minőségi használt ruhát kínálj secondhand üzletedben, mindenképpen fordulj a Bemo-Textil használtruha Fejér megyei nagykerhez!

Raktárunk a fővárostól csupán húsz kilométerre található, amit az M6-os autópályán rendkívül könnyen megközelíthetsz. Előzetes egyeztetés után örömmel várjuk leendő ügyfeleinket.