Nagy Gergő 2018-09-15
spílertv

A Spíler TV leginkább férfiaknak szóló tartalmakat kínáló csatornaként indult 2016 augusztusában. Azonban később profilja némleg változott, és közel teljes mértékben sportcsatornává vált.

A Premier League-t, azaz az angol első osztályt kizárólag a Spíler TV műsor kínálatában találja meg, így már csak emiatt is megéri ide kapcsolni, de a foci kedvelői a spanyol La Liga meccseit is élvezhetik itt.

A Bajnokok Ligája mérkőzéseihez hasonlóan, méghozzá HDTV felbontásban. A versenypályák szerelmesei is megtalálják a kedvenceiket a Spíler TV műsorai között, a csatorna ugyanis közvetíti a Rallycross versenyei mellett az itthon egzotikusnak számító ausztrál túraautó bajnokságot, a V8 Supercars teljes szezonját.

Akik inkább a két keréken való versenyzést preferálják, azok követhetik a Superbike és a Salakmotor futamait, továbbá szurkolhat a Moto GP sztárjainak is, ami a motorvesenyzés királykategóriája. A Spíler TV műsorai között helyet kap Fekete László műsora,  A világ legerősebb emberei is. A legújabb technikákat felhasználó sport, a VR-szemüveggel irányítható drónok versenye, a Drone Championship Simatai is feltűnik a csatorna kínálatában.

A Spíler TV bár leginkább sportcsatornaként meghatározható, profiljába illő, nem sportműsorok is szerepelnek a repertoárjában, mint például saját gyártású, informatív magazinműsorok vagy valóságshowk. Találd meg kedvenced a musor.tv online műsorújságban!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .