Nagy Gergő 2019-08-25
szajhigienia-gyor

Fogfájás kínozza? Fogpótlásra van szüksége? Netán csak szeretné ellenőriztetni szája és fogai egészségét? Kérjen időpontot a győri Dentys fogorvosi rendelőbe!

Nálunk komplex, páciensközpontú ellátásban részesülhet a legmodernebb technológiával felszerelt rendelőnkben. Fogorvos és asszisztens csapatunk nagy szakértelemmel és elhivatottsággal dolgoznak az Ön egészségéért. Kollégáink a bejelentkezésétől kezdve udvariasan és empatikusan segítik útját a teljes gyógyulás felé.

Fogorvosi konzultáció során azonnal kiértékelhető digitális röntgenfelvételt készítünk fogairól, melyet Önnek is elküldünk.

A vizsgálat soránteljes képet kap szájürege egészségi állapotáról, az esetleges elvégzendő kezelésekről és további teendőkről. A hangsúlyt a megelőzésre fektetjük, probléma esetén is mindaddig törekszünk a fog megtartására, amíg csak lehet.

Gyökérkezeléssel a legtöbb fájó fog megmenthető. Tévedés, hogy egy kínzó és drasztikus beavatkozásról van szó, hiszen a modern eljárásokat alkalmazva ugyanolyan gyors és fájdalommentes, akárcsak egy sima fogtömés. A gyökérkezelt fogat akár élete végéig gond nélkül használhatja, persze az élő fogakhoz hasonlóan ezt is tisztítani, ápolni kell.

Végső esetben, ha a fog semmiképp nem menthető, szakszerűen és fájdalommentesen távolítjuk el. Az elvesztett fogat többféle megoldással tudjuk pótolni az Ön igényeit figyelembe véve. A legkorszerűbb, legtartósabb lehetőség az implantátum beültetés, mely során egy „csavarral” az állkapocscsonthoz rögzítjük a mesterséges fogat. Ha ezt a beavatkozást túl drasztikusnak találja, természetesen adottak más opciók is, melyek szintén megbízható és tartós megoldások.

Lépjen kapcsolatba a Dentys fogorvosi rendelővel! Bennünk hosszú távú partnerre lelhet fogai egészségének megőrzésében.