Nagy Gergő 2021-04-21
nemzetközi költöztetés

Egy költözést számos tennivaló előzi meg, ami hatványozottan igaz abban az esetben, amikor egy másik országba költözünk.

A rengeteg feladat között ott van például a csomagolás és a bútorok szerelése is. Utóbbira azért van szükség, mert a nagyméretű és/vagy nehéz bútorok csak elemeikre szerelve szállíthatók biztonságosan; egy nagyobb szekrény például akár a saját súlya alatt is sérülhet mozgatás közben.

Amennyiben költöztetőt keres, és a Visszük.hu csapatára esik a választása, a bútorszerelést is ránk bízhatja, de szolgáltatásaink közé tartozik a törékenyebb holmik szakszerű becsomagolása is.

Garantáljuk, hogy szeretett bútorai egyetlen karcolás nélkül érkeznek meg új otthonukba, és természetesen biztosítással is rendelkezünk olyan esetekre, amikor rajtunk kívülálló okok miatt, előre nem látható módon (például közúti baleset) valamelyik ingósága károsodik.
Évtizedes tapasztalatunk és szakértelmünk mellett különböző méretű, rendszeresen karbantartott és megbízható teherautókból álló járműparkunk is hozzájárul, hogy bármilyen költözést gond nélkül bonyolíthassunk le.

Szolgáltatásainkra akkor is számíthat, ha Európa más országaiba költözik, vagy éppen külföldről költözik haza. A legtöbb megrendelésünk Németországba, Hollandiába, Ausztriába vagy Svájcba szól, de természetesen Kelet-Európa országaiba is vállalunk fuvarokat. Az egyik külföldi városból is elköltöztetjük bármelyik másikba.
Fontos tudni, hogy nálunk minden fuvar a nemzetközi költöztetés kategóriájába esik árazás szempontjából, ami 500 kilométernél nagyobb távolságra történik.
Leggyakrabban családokat költöztetünk, de vállaljuk irodák teljes körű költöztetését is.