Nagy Gergő 2019-08-23

Gondolta volna, hogy a takarítás akár gyerekjáték is lehet? Pár óra alatt az egész házzal és autójával is végezhet, ha beveti a KärcherPuzzi 10/1 kárpittisztító gépet.

Természetesen tudjuk, hogy ezt a készüléket nem mindenki engedheti meg magának, sőt, valójában felesleges is egy saját ipari Kärcher gép – ha csak nem szeretne nagytakarítást végezni minden hétvégén. Sokkal gazdaságosabb megoldás a takarítógép kölcsönzés Budapesten.

A Puzzi 10/1 textiltisztító fejjel és a padlófejjel felszerelve különösen alkalmas kicsi és közepes felületek hatékony tisztítására. Használható padlók, szőnyegek, kárpitozott bútorok, lépcsők, ágymatracok, autókárpitok fertőtlenítésére, de még a gyerekek plüssállatait is alaposan megtisztíthatjuk a kisebb fejjel. A permetező és szívó funkció biztosítja a kárpitos felületek gyengéd mélytisztítását szemmel látható eredményekkel, különösen a szőnyegek és bútorhuzatok esetében. A takarítógép eltávolítja a textilekből a poratkákat, illetve azok ürülékét, ami allergiás tüneteket okozhatna, ezért kisgyermekes családoknak, illetve allergiás személyeknek különösen ajánlott negyedévente-félévente egy nagytakarítás a Kärcher szőnyegtisztító gépével.

Az Express Takarítógéptől a takarítógép kölcsönzés Budapest bármely kerületében lehetséges reális napi bérletdíjjal, kaució nélkül, ráadásul ingyen házhozszállítással.

A takarítógép kezelése rendkívül egyszerű, de beüzemeléskor megtanítjuk. Bármely nap hívhatók vagyunk, akár hétvégén is.