Nagy Gergő 2018-11-15
tv2 műsor

A TV2 Magyarország egyik legnézettebb országos kereskedelmi csatornája, a TV2 Média Csoport névadó tagja. 1997 évi indulása óta rendületlenül az egyik vezető tévécsatorna. Nézők százezrei számára biztosít szórakozási lehetőséget és információt nap mint nap.

A saját gyártású tartalmak az adás rendkívül magas arányát teszik ki, emiatt a TV2 műsorkínálata egyedi és sokszínű. Az úgynevezett „infotainment” (információ + szórakoztatás) típusú műsorai, a Tények, a Mokka és a Ripost évek óta ismert és elismert brandek, magas nézettséggel.

Hétvégenként főszerepet kapnak a tehetségkutatók, show műsorok, népszerű sorozatok és filmek is.

Az egyik legsikeresebb szórakoztató műsor a TV2-n a Sztárban Sztár, ahol hazai hírességek hétről hétre egy-egy szintén hazai vagy külföldi előadó bőrébe bújva lépnek színpadra.

A nevetés és a buli hangulat garantált. Szintén a csatornán látható a világot meghódító Ninja Warrior magyar változata, a Ninja Warrior Hungary. Ez az egyik legkeményebb erőnléti és ügyességi kihívás, amire csak igazi „ninják” vállalkoznak, és közülük sem sikerül mindenkinek teljesíteni az egyre nehezedő akadálypályákat.

A műsor nem csak izgalmas és lehengerlő, hanem inspiráló és motiváló is. A TV2 nem csak kikapcsolódást jelent, hanem minőségi szórakozást és tájékoztatást is. A TV2 műsorait megtekintheted a musor.tv internetes tévéújságban.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .