Nagy Gergő 2019-12-10
tárcsás súrológép

Ipari takarításban élen jár az Extrém Clean, Kelet-Magyarország egyik vezető, takarítógépeket forgalmazó és szervizelő vállalkozása.

Az évek során rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk az ipari takarítástechnológia terén, így minden esetben megtaláljuk az Ön igényeinek legjobban megfelelő új vagy használt súrológépet, ipari porszívót, gőztisztítót vagy más készüléket.

Egy hatékony, strapabíró takarítógép újonnan többmillió forintba kerülhet. Ha úgy dönt, hogy olcsóbb megoldást keresne, az Extrém Clean kitűnő állapotú, rendszeresen karbantartott használt takarítógépeket is kínál;egytárcsás, gyalogkíséretű vagy ráülős, vezetőüléses használt súrológépek közül is választhat.

Az egytárcsás, körkefés használt súrológép tökéletesen ideális járólapok, kemény padlófelületek takarítására. Intenzív tisztítás érhető el vele, gyorsan és hatékonyan fellazítja a lerakódott szennyeződéseket. A súrológép teljes súlya a kefére (pad korongra) nehezedik,miközben a takarítógép nagy erővel forgatja a kefét vagy a pad meghajtót. A pad korongok hasonlóan működnek, mint egy dörzsi szivacs, csak sokkal erősebbek. A különböző mértékű szennyezettség és a padló típusa alapján különböző finomságú korongok (kefék) kaphatók. Az egytárcsás súrológép ideális kiegészítője az ipari vízszívó, mely a fellazított koszos vizet nagy szívóerővel felszívja.

A súrolóautomaták könnyen kezelhetők, kábeles vagy akkumulátoros kivitelben kaphatók. Beépített felszívóval rendelkeznek, nem szükséges külön vízszívót használni utánuk. A ráülős, vezetőüléses kivitelű súrológépekkel lehet viszont a legkényelmesebben takarítani akár többezer négyzetmétert. Ideálisak nagy területű bevásárlóközpontok, hipermarketek, gyárak és raktárépületek padlóinakhatékony tisztán tartásához.Ezeknél a típusoknál külön üzemeltethető súrolás és felszívás, valamint gazdag tartozékkínálattal rendelkeznek. Egyszerű velük a közlekedés és a kezelőpanel használata is könnyen elsajátítható.

Amennyiben tőlünk vásárol akár új, akár használt súrológépet, azt kiszállítjuk, továbbá be is üzemeljük, a használatát és alap karbantartását megtanítjuk. Forduljon az Extrém Clean-hez bizalommal!