Nagy Gergő 2019-02-01

Ha építkezik, vagy csak régi fűtési rendszerét cserélné korszerűbbre és hatékonyabbra, a Netkazán webáruházába mindenképpen megéri benézni.

Az ezt követő lépés annak eldöntése, hogy mivel szeretne fűteni. A legtöbben a jól bevált vegyestüzelést vagy a széles körben elterjedt gázt választják, azonban az elektromos fűtés lehetőségét hiba lenne meg sem fontolni. Az elektromos megoldásnak számos előnye van, többek között használata kényelmes, nem kell mérgezésveszélytől tartani az esetlegesen szivárgó szénmonoxid miatt, nincs égéstermék, nem kell a füstelvezetést megoldani és nincsenek olyan felmerülő költségek és kellemetlenségek, mint például a gáz bevezetésénél. Sokan tartanak az elektromos fűtéstől a költségei miatt, azonban ma ez már nem feltétlenül drágább, mint a többi megoldás.

A Netkazánnál kapható hőtárolós villanykályhák képesek üzemelni az olcsóbb éjszakai áramról is, tovább csökkentve az amúgy sem túl magas fűtési költségeket.

Érdemes minden helyiségbe egy-egy hőtárolós villanykályhát beszerelni, így könnyedén és gyorsan felfűthető az egész lakás. Ezek a villanykályhák elegáns és modern formatervüknek hála bármilyen stílusú helyiségbe illeszkednek, nem szükséges őket rejtegetni, továbbá viszonylag kis méretűek, így egyik szobában sem lesznek útban.

Minden hőtárolós villanykályha rendelkezik túlmelegedés elleni védelemmel, így  tűzeset vagy hő miatti meghibásodás miatti veszély sem fenyeget. Lényeges tudnivaló, hogy a villanykályhák igen nagy teljesítményűek, így beszerelésük előtt lehetőségeinkről érdemes egyeztetni egy okleveles villanyszerelővel.