Nagy Gergő 2019-01-05
jacuzzi szállítás

Különleges, túlsúlyos tárgyak és berendezések szállítása különleges szervezést és végrehajtást igényel.

Erre szakosodott a Speciális Szállítás csapata, aki nem átlagos súlyú tárgyakat emel, húz és költöztet általában nem szokványos helyekre az ország teljes területén. Páncélszekrény, jakuzzi, kazán, zongora, orvosi, ipari felszerelés és más nehéz gép szállítása sem jelent problémát. Nálunk a nehéz gép szállítás nem munkagépeket, hanem elsősorban ipari berendezéseket jelent.

CNC, eszterga gépek, kültéri klíma egységek, medencék szállításában, illetve elhelyezésében tudunk segíteni.

Csapatunk tagjai fitt és hozzáértő szakemberek, akik sokéves tapasztalattal rendelkeznek a speciális fuvarozásban. Általában a kézi erő is elég a kisebb gépekhez, illetve bútorokhoz, ám a nehéz gép szállítás nem ilyen hétköznapi feladat, sokkal nagyobb felkészültséget igényel.

Gépmozgatás esetén elengedhetetlen a profi felszerelés – mellyel cégünk természetesen rendelkezik –, ilyenkor szükségünk van olajos emelőkre, gépszállító zsámolyokra, egy tonnánál nagyobb súly esetén darus teherautóra.

Több teherautó típus is megtalálható gépparkunkban, de KCR önrakodó darus autót is tudunk biztosítani.

Büszkén állíthatjuk, hogy szinte nincs olyan nehéz tárgy, orvosi gép, labor berendezés, amivel még ne bíztak volna meg minket. Tesztelje le szakértelmünket Ön is!