Nagy Gergő 2022-08-25
műkörömépítés

Megérkezett a műkörömépítés alapanyagainak legújabb generációja!

A forradalmian új acrylgelek ötvözik a zselé jó terülő képességét, rugalmasságát és a porcelán stabilitását. Az akrilgélekkel még gyorsabban tudsz építeni, mint valaha!
A MarilyNails Vision Acrylgel termékcsaládja – mint ahogy neve is elárulja – szinte egy látomás a jövőből, tagjai pedig ezt a modern innovációt hozzák el szalonodba, megkönnyítve a munkádat. Meglátod, vendégeid is imádni fogják őket, hiszen nem csupán dolgozni jó ezekkel a gélekkel, hanem a végeredmény is rendkívül esztétikus és tartós.

A Vision Acrylgel-ek tubusos kiszerelésben kaphatók, melyek tetejét igény szerint letekerheted vagy villámgyorsan felpattinthatod attól függően, hogy mennyi anyagra van épp szükséged. Pontosan, cseppenként adagolható. Ez a tubus lehetővé teszi, hogy az utolsó grammot is elhasználd az anyagból, nem fog beszáradni, sem tönkremenni.

A Vision Acrylgel termékcsalád egy víztiszta Clear, egy mesés rózsaszín Cover Pink és egy élénk, hófehér White színárnyalatból áll.

Az acrylgel-ek korlátlan ideig formázhatók, hiszen csak UV vagy LED lámpa alatt kötnek. Mivel igen sűrű állagúak, nem kell körmönként köttetni, stabilan a helyén fog maradni valamennyi körmön a felvitel után. Előkészíteni ugyanúgy kell, mint bármelyik körömépítő anyag esetén: 180/180-as reszelővel a szokott módon, majd M Prep és Acid Free Primer használatával. Az építéshez ajánljuk a Vision Acrylgel Fluid segédfolyadékot, illetve a Vision Acrylgel ecsetet, amelyet kimondottan ehhez a technikához fejlesztettünk ki. Építés vagy töltés közben is javasolt a Fluid használata, mert megkönnyíti a formázást. A Vision Acrylgel a többi építő zselével és porcelánnal is tökéletesen kombinálható, így a már megépített körmök töltésére is kiválóan alkalmas.

A MarilyNails márka megalkotásánál elsődleges szempont volt a tökéletes ár-érték arány, azaz, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsuk elérhető áron. Ha tehát olyan termékekkel szeretnél dolgozni műkörmös szalonodban, amelyekben tudod, hogy megbízhatsz, a MarilyNails-re mindig számíthatsz!