Nagy Gergő 2018-04-25

A híradástechnika az elmúlt 100 évben hatalmas átalakuláson ment keresztül. A folyóiratok után a rádió, majd a televízió elterjedésével egyre több háztartásba eljutottak a legfrissebb információk. Az internet korában már pillanatokon belül értesülünk a legújabb hírekről, de sokan most is a tévéhíradókból tájékozódnak. Ha szeretné követni melyik csatornán épp mi megy, kattintson a musor.tv online műsorújságra, ahol akár két hétre előre megnézheti több mint 130 tévécsatorna műsorkínálatát.

Hírcsatornák közül ajánljuk az Echo TV, ATV, Hír TV adását.

Az Echo TV naponta többször híradót láthatunk, de ezen kívül is érdekes és informatív műsorokat kínál. Az Echo-világ a külpolitikai híreket foglalja össze, a Tudakozóban fogyasztóvédelem, gasztronómia és kultúra megjelenése a hétköznapokban, a Civil Kör politikai, kulturális és közéleti témákat boncolgat civilek szemszögéből. Ez csupán ízelítő az Echo TV széles spektrumú műsorkínálatából.

A legtöbb program ugyan politikai, közéleti dolgokkal foglalkozik, mégis láthatunk műsorokat szabadidőről, divatról, életmódról, történelemről, sportról, de lebilincselő sorsokkal és történetekkel is megismerkedhetünk.

Ne maradjon le az Echo TV műsoráról! A musor.tv oldalon elmentheti Google naptárába kedvenc néznivalóit, hogy biztosan ne felejtse el őket.