Nagy Gergő 2018-09-10
nyaklánc

Amennyiben igazán különleges ajándékot szán egy Önnek kedves személynek, vagy saját magát lepné meg valami széppel, válogasson az Ékszerkirály kínálatából!

Ha esetleg fémallergiás, különösen ajánljuk az egyedi nemesacél nyakláncokat vagy egyéb nemesacél ékszereket. Felmerülhet a kérdés, hogy miről is van szó pontosan, amikor nemesacélról beszélünk?

A nemesacél az az anyag, amiből a piercingek és az orvosi eszközök is készülnek, továbbá legalább tíz százalék krómot tartalmaznak.

Természetesen nem korrodálódik, és krómtartalmának köszönhetően több szempontból is felülmúlja a közönséges acélt, továbbá antiallergén.

A klasszikus, aranyból vagy ezüstből készült ékszerek mellett már évszázadokkal ezelőtt is készítettek acélékszereket is, például a tizenhetedik századi magyar pecsétgyűrűk egy része is ebből az anyagból készült, illetve a tizennyolcadik század végéig Angliában és Franciaországban is divatban voltak.

Ezek az acélékszerek azonban még nem a mai kritériumoknak megfelelő anyagból készültek. Az Ékszerkirály nemesacél nyakláncai kizárólag a legjobb minőségű, garantált származási helyről származó alapanyagból készülnek; nézzen be hozzánk, és győződjön meg róla saját szemével!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .