Nagy Gergő 2020-12-20
szőnyegtisztító gép bérlés

A Kärcher egy német cég, ami elsősorban nagynyomású tisztítóiról, padlóápolási berendezéseiről, alkatrésztisztító rendszereiről és ablakporszívóiról ismert.

Alfred Kärcher feltaláló alapította 1935-ben, Baden-Württembergben. A cég az azóta eltelt évtizedek folyamán is vezető szerepet játszott a háztartási és professzionális felhasználású takarítástechnikai eszközök fejlesztése során.

Napjainkban az egyik legnépszerűbb termékük a Kärcher Puzzi 10/1 szőnyeg- és kárpittisztító gép.

Tökéletesen alkalmas kicsi és közepes felületek higiénikus és hatékony tisztítására is. Használata semmilyen nehézségbe nem ütközik, részben beépített tartójának és kábelhorogjának köszönhetően.
Ideális szőnyegek és kárpitozott bútorok alapos tisztításához, de autók belteréhez is kiváló. Működési elve, hogy meleg, tisztítószeres vizet fecskendez a megtisztítandó felületre, majd a koszos, elhasznált vizet összegyűjti egy külön tartályba. Ez a tartály könnyen kivehető és használható a tisztavizes tartály feltöltéséhez.

Legnagyobb előnye, hogy a porszívóval ellentétben nem csupán a felszíni portól szabadít meg, hanem valódi mélytisztítást végez, ennek köszönhetően eléri a poratkákat is. A poratkák a szőnyegek mélyén, illetve kárpitozott bútorokban vagy függönyökben élő, szabad szemmel nem látható állatok, amik lehullott, emberi hámsejtekkel táplálkoznak, és a porallergia legfőbb okozói.
Sajnos a gép ára illeszkedik a tudásához, ezért megvásárlása komoly kiadásnak számít. A kárpittisztító gép kölcsönzés jóval észszerűbb megoldásnak számít. Nem csupán a vételárral nem kell számolni, de az esetleges, drága javíttatások miatt sem kell aggódni, sőt, a tárolásra sem lesz gondja.

A Takarítógép Rent Budapest munkatársai ingyen házhoz szállítják a készüléket, majd be is üzemelik azt. A szakszerű használatról is tájékoztatást nyújtanak.

Nálunk a szőnyegtisztító gép bérlés barátságos kölcsönzési díjakkal történik, ráadásul kaució nélkül. A kárpittisztító gép kölcsönzés velünk igazán rugalmas; történhet egy, vagy akár több napra is. A készülékért el is megyünk, így Önnek egyetlen lépést sem kell tennie. Keressen minket bizalommal!