Nagy Gergő 2019-02-25
conte harisnya

Van, ami sosem megy ki a divatból. Ilyen például egy gyönyörű, klasszikus harisnya, mely minden öltözetet elegánssá tesz és hihetetlen nőies külsőt kölcsönöz a viselőjének.

A jó harisnyának megbízhatónak kell lennie, főleg, ha rendszeresen használjuk. Sok olyan silány termék van a piacon, ami szinte azonnal elszakad, felszalad egy szem és már dobhatjuk is ki a szemétbe. Ezért érdemes márkás harisnyát választani, ami tartós viseletet biztosít.

A Conte Elegant prémium minőségű mintás, alakformáló és klasszikus harisnyái végre Magyarországon is elérhetők.

Széles választékot kínálunk színekben, mintákban, stílusokban és méretekben, hogy minél többen megtalálhassák a számukra megfelelő darabot. A Conte klasszikus harisnya palettája több termékcsaládot jelent. A DressCode harisnyacsalád tökéletes azokra az alkalmakra, amikor megjelenésednek meg kell felelnie az adott esemény dresscode-jának.

Kényelmes, hipoallergén harisnya bézs, bronz és fekete színekben, amely tökéletesen simuló, könnyed viseletet biztosít. Az Ideal 20 vagy 40 DEN-es harisnyái sűrű szövésűek, matt, selymes hatást érnek el.

A Solo klasszikus harisnyák anyaga lycrát tartalmaz, modern technológiával gyártva.

Selymes tapintású, természetes hatású, a mindennapokban is kényelmesen viselhető harisnya. A Top a Conte Elegant széria kifejezetten testhez simuló modellje. Különlegessége a vastagabb derék-szabás, aminek köszönhetően beállíthatod magadnak a derék magasságát. A Prestige termékcsalád selyem fényű harisnyái elképesztő eleganciát és elsőosztályú komfortérzést nyújtanak a lábaknak.

A kiváló minőség egy új, többágú fonaltechnikának és a magas elasztán tartalomnak köszönhető.

Bármely Conte klasszikus harisnyát is választod, biztosan elégedett leszel. A márka modelljei tartósak, kényelmesek és rendkívül elegánsak!