Nagy Gergő 2022-12-02
alvatlanság

Kimerültnek érzed magad nap végére? Hamar sikerül lefeküdni, de nem tudsz elaludni, forognak a gondolatok a fejedben és nem tudod elengedni őket?

A mindennapi túlzott stressz, közösségi média, az esetleges párkapcsolati problémák kimerültséghez vezethetnek. Ennek a hátterében sokszor vitaminhiány is állhat.

Ha szeretnél megszabadulni az alvásproblémáktól és újra energikus és életerős lenni, tudunk egy nagyon frappáns megoldást. Ajánljuk napi rendszerességgel a glicin kapszula szedését.

A glicin a fehérjéket felépítő aminosavak közül a legkisebb, de a szervezetre gyakorolt hatása annál fontosabb!

Nagy szerepet tölt be a többi aminosav szintézisében, és a kalcium hatékonyabb felszívódásában. Az aminosav mérsékli a szervezet gyulladásszintjét, cökkenti a vércukorszintet-így cukorbetegeknek is ajánlott a szedése- erősíti az izmokat és a kötőszöveteket, valamint a máj regenerációjában is részt vesz. Feszesíti a bőrt, segít a mentális egészség elérésében, valamint a fogyásban.

A glicin szedése természetesen nem váltja fel a rendszeres, minőségi táplálkozást, és a testmozgást. Ezek mellett viszont nagyon ajánlott az alkalmazása!

Ha rendszeresen sportolsz, mozogsz, kifejezetten fontos, hogy a megfelelő, minőségi táplálkozás és testmozgás mellett biztosítsd tested számára a legfontosabb vitaminokat és az olyan aminosavakat is, mint az arginin.
Az arginin a vérkeringés egészséges működését biztosítja, fokozza az oxigén-, a folyadék-, a tápanyag- és a hormonszállítást a sejtekhez. A jó teljesítményhez a megfelelő vérkeringés és oxigénellátás elengedhetetlen!

A leucin támogatja az izomépítést!

A leucin nem csak azok számára ajánlott, akik kizárólag izmosodni szeretnének, hanem az izommegőrzésben is segít diétázás során.
A vitaminstrore.hu webáruházban vitamin és étrendkiegészítő termékek armadájával találkozhatsz, rendelhetsz tőlünk, vagy akár magazinunkat olvashatod. Ha fontos az egészséged, szeretnél újra lendületben lenni, látogass el oldalunkra, olvasd tanácsainkat. Keress minket!